Corsica: 272 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Of u nu een koper of verkoper bent van een woning op het eiland van schoonheid, ik zal er alles aan doen om het succes van uw project in uw belang te maken. U profiteert van mijn ervaring en expertise. Samen realiseren wij uw projecten.
Mediaanprijs
€ 307.000
Te koop aangeboden
24
Gesproken talen
Frans
Mediaanprijs
€ 130.000
Te koop aangeboden
1.033
Gesproken talen
Frans
Koop of verkoop in sereniteit! Ik begeleid u in uw vastgoedproject met advies en diensten op maat van uw behoeften en verwachtingen. Dat is mijn inzet!!! #immobilier #vendre koop vastgoedadviseurs #appartement
Mediaanprijs
€ 740.000
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Frans, Engels
3G Immo Consultant is een netwerk van onafhankelijke makelaars die op nationaal niveau actief zijn. Specialisten in de transactie van alle soorten goederen, onze handelsagenten stellen hun professionaliteit ten dienste van een klantenkring van verkopers en kopers. Om een brede publiciteit van uw eigendommen te garanderen, bieden onze handelsagenten u aan om ze gratis te verspreiden op een reeks partnerwebsites, gespecialiseerd in onroerend goed. Monitoring, professionaliteit, efficiëntie Of u nu verkoper of koper bent, wij begeleiden u van A tot Z en voeren uw projecten uit.
Mediaanprijs
€ 359.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Frans, Engels, Italiaans
Hallo, ik heet u welkom op mijn OptimHome pagina, Ik stel voor om ons zeer snel te ontmoeten om u te helpen bij de realisatie van uw vastgoedproject, in de beste omstandigheden en zo snel mogelijk. In onroerend goed voor meer dan 10 jaar, bied ik u: Ik luister om je verwachtingen, je behoeften het beste te bepalen. mijn vaardigheden en professionaliteit, om de verschillende stappen uit te leggen en u met ernst en strengheid te begeleiden tot succes mijn beschikbaarheid, continue en gepersonaliseerde opvolging van de voortgang van uw project, in het belang van de transparantie, tot de ondertekening bij de notaris.
Mediaanprijs
€ 161.800
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans, Italiaans