Eure: 580 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Hallo, ik ben Jérémy ALONZEAU onafhankelijke makelaar verbonden aan het netwerk iad Frankrijk. Als zodanig bekleed ik de functie van iad vastgoedadviseur in de stad PARIJS. Ik heb deze sector en zijn specifieke kenmerken perfect leren kennen. Luisterend naar uw behoeften, help ik u bij uw zoektocht naar een nieuwe woning. Door mij aan te spreken, wint u in tijd, relevantie en precisie. Om dit te doen, zet ik mijn netwerk en mijn ervaring met het adviseren van onroerend goed in het geografische gebied waar u wilt vestigen
Mediaanprijs
€ 322.500
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans
Mediaanprijs
€ 130.000
Te koop aangeboden
1.022
Gesproken talen
Frans
Als professional onder de merknaam Propriétés-privées.com begeleid ik u graag bij uw of uw plannen om huizen, appartementen en grond te kopen of te verkopen. Wij zijn erkend in het vak en gecertificeerd FNAIM wat een garantie is voor vertrouwen en ernst met u. Van mijn kant ben ik uw toegewijde adviseur op het gebied van Groen in Drouais en omgeving die geen geheimen voor mij hebben omdat ik een inwoner van deze regio ben ... Al deze prachtige steden ideaal gelegen aan de snelwegen RN 12 en RN 154, 10/15 minuten van het SNCF-station in Dreux bediend door meer en meer dagelijkse treinen die Parijs-Montparnasse in minder dan een uur verbinden, 1u15 van Parijs-Centrum door de RN 12 tot vier sporen, de zee naar Honfleur en Deauville in minder dan anderhalf uur door de vierbaansweg met de RN 154.... Met de nabijheid van verschillende belangrijke winkelcentra en gezondheidsdiensten in Dreux, Vernouillet, Saint-Rémy-sur-Avre, Nonancourt en Saint-Lubin-des-Joncherets, evenals een zeer aangename leefomgeving dankzij de bossen die prachtige wandelpaden en zijn weelderige Avre-vallei bieden, evenals verschillende vijvers en de eersteklas rivier, forelvissen en vooral de forelvisserij. Dit landkarakter en zijn kalmte worden zeer gewaardeerd... Neem contact met mij op voor meer informatie en ik zal graag zo goed mogelijk aan uw verwachtingen voldoen. Tot snel :)
Mediaanprijs
€ 238.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Frans
Mijn professionele ervaring gecombineerd met mijn zeer goede kennis van de vastgoedmarkt in de Noord- en Westsector van Rouen laat me elke klant megAgence begeleiden vanaf het begin tot de realisatie van zijn vastgoedproject. Bewust van de inzet van de verkoop van een woning, voer ik een megAgency waarde bericht met de methoden die zijn afgeleid van het handvest van expertise. In overeenstemming met de "ethische codes" die door het netwerk zijn opgesteld, ben ik vastbesloten om u op de hoogte te houden van alle stappen die ik zal nemen in het kader van de mandaten die u mij toevertrouwt. Voor meer informatie u contact met mij opnemen!
Mediaanprijs
€ 299.000
Te koop aangeboden
23
Gesproken talen
Frans, Engels
Vastgoed is het ritme van mijn leven: ik deel mijn succes elke dag met jou. Sinds 2019 adviseer en begeleid ik u. Jouw voldoening en erkenning helpt mij in mijn ontwikkeling. —>>> Wilt u een schatting maken, een taxatieadvies krijgen? ——>>> is het belangrijk om op de hoogte te blijven, zodat u op het juiste moment kunt handelen. —>>> Of het nu gaat om het zoeken of kopen van een nieuwe woning, verkopen, het bestuderen van het potentieel van uw vermogen: uw tevredenheid is mijn prioriteit! —>>> Met BSK Real Estate profiteert u van een snel groeiend nationaal vastgoednetwerk met erkende waarden. We zijn echt efficiënt en beschikbaar voor onze klanten. —>>> Profiteer van een kant-en-klare oplossing voor uw vastgoedproject: Laten we actie ondernemen: 07 87 37 75 87 ;) Wie ben ik? Oorspronkelijk afkomstig uit het kanton Montfort-L'Amaury, ben ik opgegroeid in Le Tremblay-sur-Mauldre, ik ben 46 jaar oud "van hier" ;)) Het is een vertrouwensrelatie die ik u aanbied. We gaan!
Mediaanprijs
€ 393.000
Te koop aangeboden
13
Gesproken talen
Frans
Omdat de aankoop van een woning een zeer belangrijke stap in uw leven is, help ik u als consultant gespecialiseerd in onroerend goed graag bij de zoektocht naar het onroerend goed van uw dromen. Ik zal u begeleiden in het hele koopproces, u zo goed mogelijk informeren over de beschikbare woningen op de markt, eventuele vragen beantwoorden, helpen bij het organiseren van bezoeken, tot het sluiten van de transactie.
Mediaanprijs
€ 140.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Frans
Wij zijn een lokaal en onafhankelijk bureau dat zich inzet om onze klanten te ondersteunen tijdens het aan- of verkoopproces.
Mediaanprijs
€ 139.850
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Frans
Wilt u een vastgoedproject van aan- of verkoop realiseren? Ik ga graag met u mee. Ik ben een onafhankelijke vastgoedadviseur bij Capifrance en ik werk in de steden Mesnils sur Iton, Breteuil, Verneuil, Évreux en omgeving. Attent op uw verwachtingen, beschikbaar en responsief, zal ik al het mogelijke doen om u te helpen uw project in de beste omstandigheden uit te voeren en het succes van uw vastgoedtransactie te garanderen. Ik blijf tot uw beschikking voor eventuele verduidelijking per e-mail of telefoon om uw vastgoedproject te bespreken. Tot gauw.
Mediaanprijs
€ 184.000
Te koop aangeboden
21
Gesproken talen
Frans
Gelegen in de Eure, voornamelijk op de steden Vernon 27200, Gaillon 27600 en Les Andelys 27700, bied ik mijn hulp aan om de realisatie van uw vastgoedproject te realiseren: verkoop, aankoop, verhuur, schatting, financiering... Neem contact met mij op op 06.13.22.35.76 of vertel je vrienden, collega's en familie over mij. Tot gauw. Vriendelijke groeten
Mediaanprijs
€ 168.380
Te koop aangeboden
49
Gesproken talen
Frans, Duits, Engels, Spaans
Wilt u een huis, appartement of grond verkopen of kopen? Het realiseren van uw vastgoedproject staat bij ons voorop! OptimHome, 1e netwerk van onafhankelijke vastgoedadviseur gecertificeerd ISO9001, met meer dan 10 jaar ervaring. Mijn sector van activiteit strekt zich uit van Nonancourt tot de grens van Yvelines, via Saint-Georges-Motel, Tréon, Vernouillet en voornamelijk Dreux ... Zonder fysieke showcase, maar met maximale zichtbaarheid op internet, stelt het Optimhome-netwerk me in staat om me aan te passen aan het huidige vastgoed: minimale structuurkosten en bijgevolg lagere kosten in vergelijking met traditionele vastgoedspelers. Oorspronkelijk uit de regio, geven mijn wortels en mijn locatie me een zeer goede kennis ervan en een kracht voor elke toekomstige samenwerking, dus ik stel voor om u te begeleiden om u in staat te stellen uw project te concretiseren door u te laten profiteren van: - Een vertrouwensrelatie. - Een zeer goede kennis van DREUX en in de 30 min rond. - Eén aanspreekpunt. - Begeleiding van de schatting bij de ondertekening van de authentieke akte op het kantoor van de notaris - Een verkoopovereenkomst ondertekend bij een notariskantoor. - Een band met onze partners (Banking, Brokers...). Kopers, verbind ik me ertoe: - Bepaal samen met u uw zoekcriteria - U een objectieve selectie van goederen te bieden die bij u overeenkomen - Communiceer met u alle noodzakelijke elementen zodat u sereen koopt - Begeleid u bij uw financiering Verkopers, verbind ik me ertoe: - U een objectieve schatting van uw woning te geven - U te voorzien van advies bij home-staging om uw woning onder de aandacht te brengen - Een kwaliteitsfotoreportage en een goed schrijven van de advertentie. - Verslag na elk bezoek! - Selecteer potentiële kopers, GEÏNVESTEERD, PROFESSIONEEL en SERIEUS zijn mijn sleutelwoorden
Mediaanprijs
€ 248.000
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Frans