Le Cannet: 216 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Mediaanprijs
€ 130.000
Te koop aangeboden
1.032
Gesproken talen
Frans
Hallo, ik ben Denis TARDIVON, onafhankelijk makelaar verbonden aan het iad France netwerk. In deze hoedanigheid bekleed ik de functie van vastgoedadviseur bij de stad MOUANS-SARTOUX. Ik heb deze sector en zijn specifieke kenmerken perfect leren kennen. Luisterend naar uw behoeften, help ik u bij uw zoektocht naar een nieuwe woning. Door mij aan te spreken, wint u in tijd, relevantie en precisie. Om dit te doen, stel ik mijn netwerk en mijn ervaring als vastgoedadviseur ter beschikking in het geografische gebied waar u zich wilt vestigen. Prijs per vierkante meter, locatie, verhuur of verkoop, type woning, gezocht gebied bij MOUANS-SARTOUX zijn essentiële informatie om uw toekomstige vastgoedtransactie te realiseren. Zij zullen u helpen uw vastgoedproject duidelijk af te baken. Mijn rol als makelaar bij MOUANS-SARTOUX stelt mij in staat om u methodisch te begeleiden, in elke fase van het proces op basis van uw gemak. Op de lange termijn heeft u alle elementen in uw bezit om u te helpen uw vastgoedtransactie in volledige transparantie uit te voeren.
Mediaanprijs
€ 776.500
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Frans
Wilt u een woning verkopen of kopen? Als Onafhankelijk Vastgoedadviseur sta ik tot uw beschikking om u te begeleiden. Via het CAPIFRANCE netwerk zet ik me in om u gepersonaliseerde opvolging te bieden voor een succesvolle vastgoedtransactie.
Mediaanprijs
€ 659.267
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Frans, Duits, Engels
Ontdek hoe ik u kan helpen uw verkoop- of aankoopplannen te realiseren in uw sector. Ik begeleid u vanaf de eerste schatting van uw eigendom tot de ondertekening van de authentieke akte.
Mediaanprijs
€ 209.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Frans, Engels
"Ik ben Claudia Orengo, uw vastgoedadviseur effiCity in Le Cannet (Alpes-Maritimes)" Claudia Orengo real estate consultant bij effiCity 89 klanten vertrouwden me 2779 potentiële kopers Ontdek hoe ik u kan helpen uw verkoop- of aankoopplannen te realiseren in uw sector. Ik vergezel u vanaf de eerste schatting van uw eigendom tot de ondertekening van de authentieke akte.
Mediaanprijs
€ 359.000
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Frans, Engels, Portugees
Hallo, ik ben Hugo FEBRUARI onafhankelijke makelaar verbonden aan het netwerk iad Frankrijk. In deze hoedanigheid bekleed ik de functie van iad vastgoedadviseur in de stad MANDELIEU-LA-NAPOULE. Ik heb deze sector en zijn specifieke kenmerken perfect leren kennen. Luisterend naar uw behoeften, help ik u bij uw zoektocht naar een nieuwe woning. Door mij aan te spreken, wint u in tijd, relevantie en precisie. Om dit te doen, zet ik mijn netwerk en mijn ervaring met het adviseren van vastgoed in het geografische gebied waar u zich wilt vestigen.
Mediaanprijs
€ 579.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans, Portugees
Hallo, ik ben Géraldine GRAMARD, adviseur vastgoednetwerk. U wilt een huis of appartement schatten, verkopen of kopen, ik sta tot uw beschikking om u te begeleiden in uw vastgoedproject. Profiteer van de expertise en professionaliteit van een nationaal netwerk op lokaal niveau, communicatie- en zichtbaarheidstools ten dienste van uw project.
Mediaanprijs
€ 234.500
Te koop aangeboden
28
Gesproken talen
Frans