Loire-Atlantique: 1.210 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Les Terres de Montaigu, 10 communes ou il fait bon vivre, idéalement placées entre Nantes, la Roche sur Yon, les Herbiers, Cholet... Montaigu-Vendée communes dynamiques, vous propose tous commerces et services, professions de santé, transports scolaires, gare SNCF, supermarchés, collèges, lycées... Le groupe Propriétés-Privées.com est votre acteur incontournable de l'immobilier sur l'ensemble de la France, avec Isabelle BEAUGENDRE nous avons décidé de travailler en binôme afin de faciliter la réalisation de votre projet immobilier : vente, achat, location, estimation, financement... Nous attachons une grande importance à l'écoute et à la satisfaction de nos clients. Pour cette raison nous avons fait le choix d'intégrer Propriétés-Privées.com pour un accompagnement optimal, car acheter ou vendre un bien reste une étape des plus importantes de votre vie. Un projet immobilier est un engagement financier sur de nombreuses années, c'est pourquoi nous vous proposons de vous guider sur la globalité de votre projet en toute sérénité ! Contacter nous ou parler de nous à vos amis, collègues et famille. Nous serons ravis de pouvoir partager avec vous la passion que nous avons pour l'Immobilier! Nos secteurs sont Montaigu, Boufféré, Saint-Hilaire-de-Loulay, Saint-Georges-de Montaigu, Cugand, La Bernardière, Saint-Hilaire de Clisson et les alentours... A très bientôt.
Mediaanprijs
€ 158.200
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Frans
Ontdek een innovatieve vastgoedaanpak met Quentin Cahoreau die u de meest geavanceerde strategieën ter beschikking stelt om uw eigendom tegen de beste prijs te verkopen. Ervaar veel meer dan alleen een transactie: virtuele rondleidingen, home staging advies, volledig beheer van uw verkoop/aankoop, gepersonaliseerde follow-up na de transactie en meer. Aan de hand van het Pays de Retz en zijn omgeving zal ik u helpen de waarde van uw eigendom te verhogen. Laten we samen uw eigendom de aandacht geven die het verdient. Maak je klaar om met vertrouwen te verkopen en geef je de analyses, innovatie en betrokkenheid die nodig zijn voor een echte klantervaring! Neem vandaag nog contact met mij op en laat mij uw project tot een succes maken.
Mediaanprijs
€ 226.000
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Frans
Spécialisée en transaction immobilière Vous vendez ? Je serais votre interlocuteur privilégiée afin que la vente soit fluide, mes partenariats avec les professionnels locaux vous fera gagner du temps (agences immobilières, indépendants, notaires, agences de diagnostics). De l'estimation, au notaire, en passant par les diagnostics, je me charge de tout ! Vous achetez ? Après avoir réaliser la liste de vos critères détaillé, je me charge de vous décrocher La Meilleure Affaire sur le marché et vous accompagner dans votre négociation, jusqu'à la réception des clés. Etre bien accompagné facilite les projets de vie !
Mediaanprijs
€ 63.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Frans, Arabisch, Engels
Heeft u een vastgoedproject? U wilt een huis, een appartement, een stuk grond kopen of verkopen! Als expert in mijn sector ondersteun ik mijn klanten zodat hun vastgoedprojecten in de beste omstandigheden worden uitgevoerd. Ik ben uw belangrijkste aanspreekpunt gedurende uw hele project, tot en met de ondertekening bij de notaris. Zo weet u zeker dat u volledig wordt ondersteund bij de aan- of verkoop van uw woning. Contact SAFTI Portugal Aarzel niet langer en neem contact met mij op! Uw SAFTI Vastgoedadviseur
Mediaanprijs
€ 194.450
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Frans, Portugees
Wilt u uw woning verkopen, verhuren, kopen, laten taxeren? De tools Propriétes-privees.com, 3e Frans netwerk waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in VERTOU, mijn expertise en mijn dynamiek zullen uw project zo snel mogelijk laten slagen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen, ik zal er alles aan doen om u te begeleiden in uw onderzoek. Bernard Desvaux de Marigny uw vastgoedadviseur.
Mediaanprijs
€ 270.850
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Frans
Onafhankelijk vastgoedadviseur. Ik begeleid u bij de realisatie van uw vastgoedproject, of het nu gaat om residentieel, nieuw of verhuur.
Mediaanprijs
€ 386.000
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Frans, Engels
Mijn naam is Miranda Schorren, ik woon al meer dan 20 jaar in Frankrijk maar kom oorspronkelijk uit Nederland. Dus als u zich in Frankrijk wilt vestigen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen om uw project te bespreken. Ik woon in het westen van Frankrijk, maar ik heb contacten in heel Frankrijk!
Mediaanprijs
€ 442.500
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Frans, Engels, Nederlands
Vastgoed- en bouwprofessional sinds 2002, ik bied persoonlijke ondersteuning bij elke aankoop van een nieuw of oud onroerend goed, in de stad Saint-Nazaire en zijn hele kustlijn.
Mediaanprijs
€ 462.000
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Frans, Engels
Omdat een vastgoedproject een belangrijke stap is, streef ik ernaar om met mijn klanten een menselijke relatie op te bouwen in een klimaat van vertrouwen en luisteren. Mijn doel is om mijn klanten in staat te stellen hun aan-/verkoop te realiseren en ervoor te zorgen dat ze mij weer willen vertrouwen voor een toekomstig project.
Mediaanprijs
€ 299.250
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Frans
Als u overweegt uw eigendom te verkopen, is het essentieel om de werkelijke marktwaarde te kennen. Ik stel voor dat u een GRATIS en niet-bindende SCHATTING maakt, zodat u een eerlijke prijs voor uw woning kunt bepalen en uw kansen om snel een koper te vinden kunt optimaliseren. Als lokale vastgoedprofessional heb ik de vaardigheden en tools om uw woning nauwkeurig te evalueren op basis van: locatie, algemene staat, enz. Ik zou al mijn vastberadenheid in daden omzetten door een beroep te doen op de diensten van het nationale netwerk van PROPRIETES-PRIVIVEES, waaronder: - Ik financier voor u de distributie van uw eigendom op internet in + 120 nationale en internationale sites (waar 95% van de transacties plaatsvinden), - Persoonlijke ondersteuning en opvolging tot aan de authentieke akte. - De nieuwste technologieën op het gebied van vastgoedondersteuning (virtuele rondleiding, enz.) - Dankzij onze PROTEC+ verzekering, ondersteuning bij VERKOPEN of KOPEN onder GARANTIE (ALLEEN bij Propriétés-Privées.com) - Gekwalificeerde kopers tijdens bezichtigingen van uw woning. Gespecialiseerd in de verkoop en marketing van NIEUWE PROGRAMMA'S, kan ik u helpen bij de keuze van het project dat het beste voldoet aan uw investeringscriteria: hoofdverblijf, tweede verblijfplaats, huurinvestering (Pinel-regeling, LMNP, Grondtekort, enz.) maar ook woningen voor studenten, voor senioren en toeristische residenties aan zee en in de bergen op het hele grondgebied. Wij worden gemandateerd door meer dan 250 NATIONALE en REGIONALE PROMOTORS en bieden u het breedste scala aan DIRECT-PROMOTER PRIJZEN op de markt. Mijn adviserende rol stelt u in staat om u snel te positioneren op de meest geschikte programma's voor uw project, maar ook om ALLE STAPPEN ONDER DE KNIE TE KRIJGEN voorafgaand aan uw aankoop: taxatie en wederverkoop van uw eigendom, onderhandeling over uw aankoop, zoeken naar financiering, verhuurbeheer, enz. Ten slotte is mijn tussenkomst uitsluitend de verantwoordelijkheid van de ontwikkelaar, ZONDER EXTRA KOSTEN voor de kopers, en ik bied u volledige ondersteuning, totdat de sleutels van uw appartement zijn overhandigd. Je tevreden stellen zal mijn grootste prestatie zijn, dus laten we afspreken!! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten,
Mediaanprijs
€ 231.250
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Frans