Nîmes: 296 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Als Onafhankelijk Vastgoedadviseur sta ik tot uw beschikking om u te begeleiden. Via het CAPIFRANCE netwerk zet ik me in om u gepersonaliseerde opvolging te bieden voor een succesvolle vastgoedtransactie.
Mediaanprijs
€ 215.000
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Frans, Engels
3G Immo Consultant is een netwerk van onafhankelijke makelaars die op nationaal niveau actief zijn. Specialisten in de transactie van alle soorten goederen, onze handelsagenten stellen hun professionaliteit ten dienste van een klantenkring van verkopers en kopers. Om een brede publiciteit van uw eigendommen te garanderen, bieden onze handelsagenten u aan om ze gratis te verspreiden op een reeks partnerwebsites, gespecialiseerd in onroerend goed. Monitoring, professionaliteit, efficiëntie Of u nu verkoper of koper bent, wij begeleiden u van A tot Z en voeren uw projecten uit.
Mediaanprijs
€ 420.000
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Frans, Engels
U heeft een vastgoedproject in Nîmes en omgeving. U bent een verkoper of koper. Ik sta tot uw beschikking en ben toegewijd aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie met u om uw verwachtingen te bereiken. REZOXIMO zal ons de multi-verspreiding van uw woning mogelijk maken en ik zal u mijn knowhow brengen bij de verkoop of zoektocht naar een woning. Reken op mij om u te begeleiden in al uw stappen en u te helpen uw project te realiseren. @ zeer binnenkort
Mediaanprijs
€ 138.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Frans, Engels
Laten we samen alles in het werk stellen om te slagen. Transactie, Verkoop, Verhuur en Investering.
Mediaanprijs
€ 100.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Frans
Ik sta tot uw beschikking om u te helpen en u te begeleiden bij de zoektocht naar uw woning
Mediaanprijs
€ 195.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Frans, Engels
Het begeleiden, laten groeien van mensen en projecten is al meer dan 25 jaar mijn credo; Na enkele jaren gewijd te zijn aan het detecteren van menselijk potentieel, vooral in de decoratiesector, is het nu de verwezenlijking van levensprojecten die me fascineert en drijft in deze vastgoedsector; Trouw aan mijn waarden blijf ik gefocust op luisteren, empathie en professionele expertise in een essentieel klimaat van vertrouwen. Het is een grote verantwoordelijkheid en ook een grote eer om een actor te zijn van uw toekomstige levensfasen, of het nu gaat om een eerste aankoop, een evolutie naar het huis van uw dromen of meer complexe gebeurtenissen, waar de verkoop noodzakelijk is: ik zal alles in het werk stellen op het gebied van vaardigheden van knowhow en knowhow om aan uw verwachtingen te voldoen.
Mediaanprijs
€ 344.000
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Frans, Engels
Tussen de Cevennen en de Middellandse Zee, zee en berg zal de regio Nîmoise u verleiden door zijn kwaliteit van leven. Nîmes "La Romaine" moderniseert met behoud van zijn ouderwetse karakter; deze snel veranderende middelgrote stad is ideaal om zich daar te vestigen. Onroerend goed is nog steeds toegankelijk tegen gematigde prijzen. Stad van de toekomst met de komst van de TGV, de trambus die enkele wijken zal openen, kandidaat-stad voor UNESCO-werelderfgoed...
Mediaanprijs
€ 274.500
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans