Normandië: 2.004 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ons team van gespecialiseerde adviseurs staat tot uw beschikking om u bij te staan in alle stadia van de overname of verkoop van een commerciële activiteit, of het nu gaat om de taxatie van uw eigendom, de onderhandeling of de nodige financiering.
Mediaanprijs
€ 5.386
Te koop aangeboden
49
Gesproken talen
Frans
Hallo, ik ben Yann DUFOUR, onafhankelijke makelaar verbonden aan het iad France netwerk. In deze hoedanigheid bekleed ik de functie van vastgoedadviseur bij de stad SAINT-LAURENT-DES-ARBRES. Ik heb deze sector en zijn specifieke kenmerken perfect leren kennen. Luisterend naar uw behoeften, help ik u bij uw zoektocht naar een nieuwe woning. Door mij aan te spreken, wint u aan tijd, relevantie en precisie. Om dit te doen, stel ik mijn netwerk en mijn ervaring als vastgoedadviseur in het geografische gebied waar u zich wilt vestigen tot uw dienst.
Mediaanprijs
€ 176.000
Te koop aangeboden
25
Gesproken talen
Frans
🥇 Vastgoedadviseur en expert 💪 20 jaar ervaring ✨ Gepersonaliseerde schatting beschikbaar 🤝 Een maximum aan diensten tegen gereduceerde tarieven! 🏆 Maximale zichtbaarheid van uw panden op meer dan 100 advertentiesites 🏡 Wederverkoopgarantie aangeboden 👉 FNAIM leden netwerk 📸 Home-staging tips, 3D-kaarten, video's, foto's van professionele kwaliteit en 360° virtuele tour ➡️ Aankoop, verkoop, verhuur en huurbeheer, lijfrente, commercieel vastgoed, nieuw, oud en recent 📍 Brive, Malemort en omgeving
Mediaanprijs
€ 163.000
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Frans
De aankoop of verkoop van een woning is een zeer belangrijke gebeurtenis in een mensenleven; vanuit een familiaal, emotioneel en financieel oogpunt. Het is op basis van deze observatie dat ik zal investeren in uw vastgoedproject met beschikbaarheid, strengheid en welwillendheid. Ik begeleid u van 'A tot Z': van de taxatie van uw woning tot de authentieke akte bij de notaris. Ik sta tot uw beschikking, evenals die van uw entourage (vrienden, collega's en familie ...). Ik bemoei me met Versailles en omgeving. Tot gauw. Philippe de COUDENHOVE https://www.proprietes-privees.com/negociateur/philippe.decoudenhove Het netwerk "proprietes-privees.com" bevindt zich in heel Frankrijk.
Mediaanprijs
€ 571.500
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Frans
Hoi allemaal Ik ben Magali SANNIER, commercieel makelaar. Mijn inzet en passie voor vastgoed en mijn vastberadenheid om uw doelen te bereiken maken mij de ideale partner in uw vastgoedreis. Met kennis van de vastgoedmarkt ben ik in staat om u te voorzien van nauwkeurige en up-to-date informatie om weloverwogen beslissingen te nemen. Mijn werkfilosofie is gebaseerd op integriteit, transparantie en betrokkenheid bij mijn klanten. Ik begrijp dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke beslissing is en ik ben toegewijd aan het begeleiden van mijn klanten bij elke stap van de weg, het geven van goed advies en het zorgen voor een stressvrije ervaring. Mijn diensten omvatten: * Nauwkeurige schatting van de waarde van uw woning. * Innovatieve bedrijfsstrategie om de zichtbaarheid te maximaliseren. * Gepersonaliseerde ondersteuning tijdens het verkoop- of aankoopproces. Neem gerust contact met mij op om uw specifieke wensen te bespreken. Ik ben hier om uw vastgoedprojecten om te zetten in realiteit. Ik kijk er naar uit!
Mediaanprijs
€ 327.950
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Frans
Mijn rol is om u van A tot Z te begeleiden in uw zoektocht en uw aankoopproces van onroerend goed. Ik ben hier om uw behoeften, voorkeuren en budgetbeperkingen te begrijpen, om u eigenschappen aan te bieden die overeenkomen met uw criteria. Mijn doel is om uw taak te vereenvoudigen en u tijd te besparen in uw onderzoek. Ik ben hier om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens het aankoopproces van onroerend goed.
0
Gesproken talen
Frans, Portugees
Ik zal mijn best doen om u te helpen het huis van uw dromen te vinden of uw woning snel en efficiënt te verkopen. Met mijn diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en mijn onderhandelingsvaardigheden, ben ik ervan overtuigd dat we in staat zullen zijn om samen te werken om uw vastgoeddoelen te bereiken.
Mediaanprijs
€ 392.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Frans, Duits, Engels
Wilt u van een vastgoedproject een aankoop of een verkoop maken? Ik ga graag met je mee. Ik ben een vastgoedadviseur bij Capifrance in Normandië. Als inwoner van deze prachtige regio, in het hart van een prachtige meander van de Seine, ken ik dit gebied heel goed en zal ik u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Luisterend naar uw verwachtingen, beschikbaar en responsief, zal ik al het mogelijke doen om u te helpen uw project in de beste omstandigheden te bereiken en het succes van uw vastgoedtransactie te verzekeren. Ik luister naar u via e-mail of telefoon om uw project te bespreken. Tot gauw!
Mediaanprijs
€ 254.000
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Frans, Engels
U bent een koper Vertrouw ons uw zoektocht toe Kies de meest effectieve oplossing om uw woning te vinden: het zoekmandaat. Wij gaan op zoek naar de woning die aan uw verwachtingen voldoet. Het zoekmandaat stelt u in staat om te profiteren van bevoorrechte ondersteuning en een eersteklas service, om "uw zeldzame parel" in de beste omstandigheden te zoeken en te VINDEN; Tijdsbesparing, toegang tot off-market eigendommen, enz. Deze oplossing biedt echte gemoedsrust omdat het betekent dat u slechts één volledig toegewijde contactpersoon heeft die u kent.
Mediaanprijs
€ 1.890.000
Te koop aangeboden
55
Gesproken talen
Frans