Toulouse: 597 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ons makelaarskantoor, gelegen in de Comminges, is actief in het Grote Zuiden van Toulouse. Wij bieden een ruime keuze aan onroerend goed te koop, van de omgeving van Toulouse tot aan de voet van de Pyreneeën. Ons team is gespecialiseerd in de verkoop van eengezinswoningen en bestaat uit vastgoedprofessionals die hun expertise tot uw dienst stellen om u te helpen uw vastgoedproject te realiseren. Naast een zeer complete nationale zichtbaarheid, werken we aan het bieden van internationale zichtbaarheid aan de opmerkelijke eigendommen van onze prachtige regio die geliefd zijn bij buitenlanders. * Je wilt terug naar je roots, in een gastvrije landelijke omgeving waar het leven gewoon goed is (woord van een bekeerling) * U bent drager van een professioneel, commercieel of gemengd project, * Onze medewerkers - lokale kinderen of bewoners in hart en nieren - kunnen u ondersteunen en adviseren.
Mediaanprijs
€ 197.000
Te koop aangeboden
79
Gesproken talen
Frans
Al meer dan 10 jaar begeleid ik mijn klanten in hun levensprojecten
Mediaanprijs
€ 650.000
Te koop aangeboden
37
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans, Italiaans
Welkom in de Gers, een bevoorrechte afdeling waar het goed toeven is. U zult verleid worden door zijn karaktervolle habitat, zijn gematigde klimaat en de gastvrijheid van zijn inwoners in een ongerepte en heuvelachtige omgeving die op Toscane lijkt. Door hen het beste welkom te heten, begeleid ik elke koper en verkoper in alle noodzakelijke stappen, van het zoeken of taxeren van het onroerend goed tot de uiteindelijke afronding van de transactie.
Mediaanprijs
€ 441.000
Te koop aangeboden
31
Gesproken talen
Frans
Gelegen in veel steden of regio's van Frankrijk, stelt de Private Properties Group waartoe ik behoor voor om de realisatie van uw vastgoedproject te vergemakkelijken: verkoop, aankoop, schatting, financiering. Ik ben een Vastgoedadviseur, gespecialiseerd in vastgoedjacht op Pinsaguel en omgeving. De vastgoedjager is de enige gesprekspartner van elke koper die zijn project wil delegeren en toevertrouwen aan een vastgoedprofessional. Hij zal het project van zijn klant ten volle waarderen, al het onderzoek beheren, de verkopers ontmoeten en de geselecteerde goederen bezoeken om zijn selectie te presenteren.
Mediaanprijs
€ 225.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Frans
Als u uw woning wilt schatten, verkopen of kopen, zal ik u graag begeleiden door u een reeks high-end diensten aan te bieden, zoals de onbeperkte publicatie van uw advertentie op alle Franse vastgoedportalen, distributie in 36 andere landen, virtuele home staging-oplossingen, professionele vastgoedfotografie, virtuele touroplossingen, Allemaal met vergoedingen die tot de laagste op de markt behoren.
Mediaanprijs
€ 225.000
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Frans
Al twintig jaar vastgoedadviseur, ik ben gespecialiseerd in het ondersteunen van uw vastgoedprojecten, of het nu gaat om de verkoop of de zoektocht naar woningen in Frankrijk.
Mediaanprijs
€ 207.500
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Frans
Hallo Ik ben Angélique Pescay, uw onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in residentieel vastgoed. Vind mij op de sector van Pibrac en Mondonville. Slechts een paar kilometer ten westen van Toulouse en ongeveer tien minuten van de luchthaven Toulouse Blagnac, die maar liefst 74 bestemmingen rechtstreeks vanuit Toulouse bedient. Pibrac heeft een SNCF-treinstation naar Toulouse-Matabiau, L'Isle Jourdain en Auch. De gemiddelde prijs per m² op Pibrac is 2520 € per m² voor appartementen en 3210 € per m² voor huizen. Mondonville profiteert ook van het Tisséo-netwerk, dat een halte biedt naar het tramstation andromeda op de middelbare school, maar ook een halte naar station Matabiau. De gemiddelde prijs per m² op Mondonville is 2470 € voor appartementen en 2870 € voor huizen. Houder van een BTS Real Estate Professions, zal ik weten hoe u uw verkoop- en aankoopprojecten moet begeleiden met professionaliteit, advies en transparantie. Ik beantwoord graag uw vragen, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik deel graag de passie die ik heb voor deze baan met je.
Mediaanprijs
€ 187.150
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Frans
Onafhankelijk handelsagent, u profiteert van mijn beschikbaarheid en flexibiliteit, voor al uw projecten. Uw advertenties worden gepubliceerd op de grootste onroerendgoedsites en zorgen voor een brede reclame van uw woning voor een gegarandeerde verkoop. Nog een kaart tot mijn beschikking: VASTGOEDEXPERTISE. Vastgoedtaxateur expert, Lid van het college van vastgoedexperts SNPI, ondertekenaar van het Charter of Expertise, ik stel de evaluatie van uw woning in alle onpartijdigheid voor.
Mediaanprijs
€ 159.000
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Frans
Hallo Heeft u een project om te verkopen of te kopen? Ik stel voor om u te begeleiden tijdens het verkoopproces, met advies, een waardevolle mening, een follow-up van elk bezoek en nog veel meer ... Aarzel niet om contact met mij op te nemen, ik sta tot uw beschikking.
Mediaanprijs
€ 182.500
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Frans
"Sarah de Cotte, Onafhankelijk Vastgoedadviseur op Toulouse en omgeving. Mijn kwaliteiten: Energiek, beschikbaar, oprecht en aandacht voor detail. Ik zet al mijn vaardigheden op de diensten van mijn verkoop klanten en kopers om hen tevreden te stellen. Met een perfecte kennis van de lokale markt, ik ben ook een interieur ontwerper en ik zet al mijn expertise tot uw dienst om uw vastgoedprojecten een realiteit te maken. Wilt u uw woning op TOULOUSE en de agglomeratie in alle rust verkopen? U contact met mij opnemen: sarah.decotte@iadfrance.fr - 06 13 26 14 87 Binnenkort, Sarah
Mediaanprijs
€ 296.000
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Frans