Bragança: 172 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ik help mensen een huis te verkopen en te kopen, waarbij ik belang hecht aan het concept dat het huis in een gezin heeft.
Mediaanprijs
€ 280.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Francisco Costa - Teamleider FC Investment Team Meer dan 30 jaar gewijd aan management, onderwijs en training: - Diploma biochemie FCUP; - MBA in Commerce en Marketing van IEP; - Master in Marketing van FEP; - Re/MAX Portugal schoolopleiding; - 18 jaar ervaring in beroepsonderwijs en -opleiding; - 12 jaar als bedrijfsleider; - 8 jaar ervaring als makelaar/eigenaar bij RE/MAX. Aansturen van commerciële teams in 3 winkels in de grote Haven (RE/MAX Timeless, RE/MAX Timeless II en RE/MAX Collection Convictus Douro); - Hoofd commercieel team bij RE/MAX Vintage. Een enorme smaak in het werken in de vastgoedmarkt, waardoor klanten altijd de beste deals kunnen doen.
Mediaanprijs
€ 330.000
Te koop aangeboden
179
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Het proces van het verkopen van uw huis is nog nooit zo eenvoudig geweest met: + Opvolging +Eenvoudig +Gelukkig
Mediaanprijs
€ 179.900
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Portugees
Al meer dan 20 jaar in de commerciële ruimte is het mijn passie om de dromen van mijn klanten te realiseren en gezinnen gelukkig te maken. U kunt rekenen op mijn inzet, toewijding en professionaliteit tijdens het verkoop-, koop- of verhuurproces. Onderscheidingen en onderscheidingen: Meesterdiamant (2020) Meester Ruby (2019) 1st Place Fundraisers in exclusief - januari 2019 1st Place Exclusive Fundraisers - februari 2019 Consultant van de Maand - maart 2019 1e plaats facturering - april 2019 1e Facturering mei 2019 1e plaats exclusieve inzamelingsacties - juni 2019 Consultant van de maand - juni 2019 Consultant van de maand - november 2019
Mediaanprijs
€ 175.000
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
VRAAG ME NIET OF IK HET HEB, VERTEL ME WAT JE WILT! Hallo, ik ben Carlos, een makelaar met een solide 6-jarige carrière in de vastgoedsector in Portugal. Met een uitgebreide ervaring op de vastgoedmarkt in Portugal en een solide achtergrond van 15 jaar in Frankrijk, waar ik de Franse taal machtig ben geworden, ben ik toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke diensten in de sector. Beroepservaring: 6 jaar ervaring als makelaar in Portugal. 15 jaar ervaring op de markt voor hernieuwbare energie in Frankrijk. Oprichter van twee bedrijven op het gebied van hernieuwbare energie in Frankrijk. Momenteel werk ik bij Remax, een van de grootste en meest gerespecteerde bedrijven in de vastgoedsector. Expertises: Gedegen ervaring in het onderhandelen en verkopen van onroerend goed. Vloeiend in het Frans, vergemakkelijkt de communicatie met internationale kopers en verkopers. Diepgaande kennis van de vastgoedmarkt in Groot-Porto, Portugal. Toewijding aan uitstekende service en toewijding om mensen te helpen de perfecte woning te vinden. Maatschappelijke betrokkenheid: Vrijwillige brandweerman in het Ermesinde-bedrijf, met een sterk verlangen om de gemeenschap te helpen en te beschermen. Mijn doel is om de referentiemakelaar te zijn in Groot-Porto, Portugal, en op de internationale markt. Ik ben toegewijd aan het leveren van een service die gepersonaliseerd, resultaatgericht en gericht is op de behoeften van mijn klanten. Als u een woning wilt kopen of verkopen, ben ik er om u te helpen. Neem contact met mij op voor een professionele en effectieve opvolging. Contact: Carlos Sampaio Telefoon: +351 915 472 268 E-mailadres: antonio.sampaio@remax.pt Website: www.remax.pt/antonio_sampaio +351 915 472 268 - Bellen naar nationaal mobiel netwerk
Mediaanprijs
€ 125.000
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Als makelaar moet ik dromen waarmaken. De verantwoordelijkheid en uitdaging voor alle klanten is enorm, of ze nu verkopers of kopers zijn. Met ethiek, verantwoordelijkheid en professionaliteit is dit een carrière met als doel gezinnen gelukkig te maken.
Mediaanprijs
€ 74.000
Te koop aangeboden
26
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans
Onze ervaring is gebaseerd op de beste technologische hulpmiddelen die op de markt beschikbaar zijn en geconsolideerd in de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten die we bemiddelen. ComCasa® Imobiliária is geboren met de verantwoordelijkheid om de beste service op het gebied van vastgoedbemiddeling te presenteren, altijd rekening houdend met de meest voordelige oplossingen voor de klanten die wij vertegenwoordigen. Ons motto is: "Ons huis is uw thuis"
Mediaanprijs
€ 325.500
Te koop aangeboden
94
Gesproken talen
Portugees
Als professional probeer ik dagelijks te voldoen aan de behoeften van mijn klanten en een echt partnerschap aan te gaan, gebaseerd op de volgende principes: - Integriteit - Betrokkenheid - Communicatie - Creativiteit - Vertrouwen - Transparantie - Succes Reken op mijn inzet!
Mediaanprijs
€ 566.000
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Portugees, Engels