Lissabon: 1.887 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
De Marta Valle Group met meer dan 13 jaar ervaring in de vastgoedsector, is vandaag een van de meest productieve teams in het land en bezet de eerste positie in de ranglijst van Keller Williams in Portugal. In 2018 ontving onze CEO een speciaal hoogtepunt van Forbes Magazine, dat wordt beschouwd als een van de 15 meest productieve vastgoedadviseurs in ons land. Met een team uitgebreid met de belangrijkste steden in Portugal - Lissabon, Cascais, Porto, Aveiro, Coimbra en Algarve. Met een model van commerciële specialisatie, in de Marta Valle Group hebben we van Listing Agents, Buyers Agent, Administratieve afdeling en Marketing en communicatie. Allemaal zo ontworpen dat de ervaring van onze klanten gedifferentieerd en gelukkig is. UW PARTNER VOOR HET LEVEN IN PORTUGAL
Mediaanprijs
€ 625.000
Te koop aangeboden
23
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Russisch
In ons team van vastgoedadviseurs vindt u uitstekende professionals die zijn opgeleid om te helpen bij het kopen en verkopen van uw woning. Wij zijn gekwalificeerd om het hele proces van het kopen en verkopen van uw woning te begeleiden. Voortzetting van het gehele bureaucratische proces, kredietbemiddeling en vermogensbeheer.
Mediaanprijs
€ 182.500
Te koop aangeboden
47
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Ik ben de consultant met de hoogste omzet in het Remax Prestige bureau, het nummer 1 bureau in Europa. Ik begeleid nationale en internationale cliënten bij de aan- en verkoop van onroerend goed in Lissabon, Cascais en Algarve. Ik ben een specialist in de luxe markt in Portugal. Achtergrond: Ik ben afgestudeerd in de rechten. Ik heb een master in recht en management en veel ervaring op commercieel gebied bij multinationals zoals Deloitte en KPMG.
Mediaanprijs
€ 752.500
Te koop aangeboden
37
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Met meer dan 8 jaar ervaring kom ik u vandaag het beste bieden dat ik voor u heb, mijn TIJD, om te luisteren en te begrijpen hoe ik kan helpen bij dit proces, zo belangrijk en met zoveel verantwoordelijkheid, namelijk de aan- of verkoop van een woning. Focus, geloof en doorzettingsvermogen. ❤️Dat is mijn essentie.
Mediaanprijs
€ 197.000
Te koop aangeboden
36
Gesproken talen
Portugees, Engels
TOP 5 Remax Nederland Ik ben een consultant met meer dan 5 jaar ervaring in de markt, met veel transacties op de nationale markt met nationale klanten en andere nationaliteiten. Ik volg de gepersonaliseerde klant en presenteer de beste hypothesen die beschikbaar zijn in de markt voor een eerlijke aankoop. Reken maar op me! Ik sta volledig tot uw beschikking.
Mediaanprijs
€ 819.000
Te koop aangeboden
35
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Noors - Bokmål
Invest 351 is een adviesbureau gespecialiseerd in de vastgoedsector in Portugal.
Mediaanprijs
€ 368.369
Te koop aangeboden
168
Gesproken talen
Portugees, Arabisch, Bulgaars, Catalaans, Tsjechisch, Deens, Duits, Grieks, Engels, Spaans, Estisch, Baskisch, Fins, Frans, Hebreeuws, Hindi, Kroatisch, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Litouws, Lets, Maleis, Noors - Bokmål, Nederlands, Noors, Pools, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Sloveens, Albanees, Servisch, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens, Chinees (Kantonees), Chinees (Mandarijn)
Ik begeleid mijn klanten tijdens het hele vastgoedtransactieproces, hetzij bij de verkoop van uw woning of bij de zoektocht naar uw woning.
Mediaanprijs
€ 712.500
Te koop aangeboden
13
Gesproken talen
Portugees, Spaans, Frans
Al 15 jaar vastgoedadviseur op de Azoren
Mediaanprijs
€ 267.450
Te koop aangeboden
68
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Het kopen of verkopen van een huis in Portugal is niet zo'n lineair en eenvoudig proces als het lijkt. Wij zijn er om u te helpen bij het oplossen van alle situaties die zich kunnen voordoen, om ervoor te zorgen dat de afwikkeling van het bedrijf soepel verloopt. Als we uw behoeften kennen, selecteren we de woningen die het beste bij u passen en vinden we zo het huis van uw dromen. We hebben een zeer compleet dienstenpakket, met volledige ondersteuning in alle fasen van het proces, van al het bureaucratische gedeelte tot de verhuizing en inrichting van uw huis. We willen niet dat je je ergens mee bezighoudt!
Mediaanprijs
€ 390.000
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans