Madeira: 359 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Mijn naam is Martim Fernandes en ik ben vastgoedadviseur bij KW. Ik ben een expert in het creëren van relaties en bedrijven die win-win zijn!!
Mediaanprijs
€ 610.000
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Portugees, Engels
Wist u dat een koop- en verkoopproces een reeks bureaucratische en financiële procedures met zich meebrengt, die een enorme hoofdpijn veroorzaken voor degenen die ze niet kennen? Hallo, ik ben João Rodrigues, consultant bij Century 21 Garden, gelegen in het centrum van Funchal, Madeira, en ik ben beschikbaar om u te helpen bij dit gecompliceerde en tijdrovende proces. Century 21 is een vastgoedbemiddelingsmerk waarvan de valentie gaat door eerlijkheid, transparantie, ijver voor goed werk en vertrouwen. Wij zijn een team dat de beste kennis heeft van de markt en het gebied, met directe verbinding met de verschillende C21-agentschappen, in 88 landen, die samen de kans vergroten om alle eigendommen te verkopen die exclusief voor ons zijn. We zijn getraind om onze klanten te begeleiden bij processen van het kopen van onroerend goed met cryptomunten, investeringen gezien goud en D7 visums. In deze moeilijke tijd, wanneer u wilt investeren in een nieuw huis of uw woning wilt verkopen, vertrouwt u erop dat ik en mijn team uw proces zo efficiënt mogelijk verwerken. Wij werken voor uw geluk en tevredenheid. "De eerste stap in het waarmaken van een droom is wakker worden."
Mediaanprijs
€ 290.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Ik ben altijd bereid om mijn klanten te begeleiden vanaf het eerste contact, bezoeken aan het onroerend goed aan het logo van de Schrift in alles wat nodig is om te voldoen aan de behoeften van mensen.
Mediaanprijs
€ 850.000
Te koop aangeboden
21
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Ik ben toegewijd, attent, gericht op de belangen van elke klant. Een klant wordt altijd gewaardeerd, ongeacht zijn investering. Je zult het leuk vinden om met mij samen te werken.
Mediaanprijs
€ 300.000
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Welkom op Madeira, de parel van de Atlantische Oceaan, bekend om zijn verbluffende schoonheid en grenzeloze mogelijkheden. Ik, Katja Larsen, ben jouw persoonlijke brug naar de vastgoedwereld op dit fascinerende eiland. Als makelaar bij KW Área Madeira, het grootste makelaarskantoor op het eiland en onderdeel van het wereldwijde netwerk van Keller Williams, bied ik u toegang tot een unieke vastgoedportefeuille en eersteklas service. Met een wereldwijd perspectief en een uitgebreid netwerk van experts ben ik goed uitgerust om u te ondersteunen bij het kopen, verkopen of beheren van onroerend goed op Madeira. Mijn aanbod omvat een breed scala aan woningen: ☑ Huizen ☑ Appartementen ☑ Nieuwe panden ☑ Commercieel vastgoed ☑ Land ☑ Opbrengst eigenschappen Ik begrijp dat elke investering uniek is en ik bied oplossingen op maat die zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Laten we samen de mogelijkheden verkennen die Madeira biedt. Ik kijk ernaar uit om u te adviseren en te ondersteunen bij uw vastgoedproject. Neem contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden op Madeira: Katja Larsen Real Estate Agent bij KW Área Madeira 📞 Tel.: +351 962 351 030 📧 katjalarsen@kwportugal.pt Samen vinden we uw droomhuis op Madeira.
Mediaanprijs
€ 625.000
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Russisch
Ik ben Benjamin Belo, ik ben 45 jaar oud, ik ben een onroerend goed consultant in KW Area Madeira en ik ben gespecialiseerd in de vastgoedmarkt van de westkust van Madeira Island, sinds 2007, maar ik werk over het hele eiland. Het is een enorm genoegen, elke keer als ik help een klant een droom te realiseren en ik voel me alsof hij gelooft dat na al met mijn hulp, kopen of verkopen van een huis is noch een ingewikkeld, noch stressvol proces. Op een bescheiden manier word ik graag herkend door mijn klanten en teamgenoten, als iemand die altijd beschikbaar is om te helpen, die een assertieve mening heeft, die betrouwbaar en volhardend is! Ik ben altijd alert op de behoeften van mijn klanten en respecteer de overtuigingen van elk, altijd op zoek naar de beste oplossing te bieden! Tot slot dank ik mijn familie voor alle steun, en geduld, want dat is wat maakt me geloven elke dag, dat dit de juiste manier om waardig te zijn van de titel "Real Estate Professional" en is ook wat maakt me het gevoel een enorme fascinatie voor wat ik doe! Waarom mij kiezen als je agent? Door met mij samen te werken, heb je een ervaren, professionele en gerichte makelaar, een bondgenoot die zich inzet om namens jou te onderhandelen, met kennis en vermogen om het hele bureaucratische proces van het kopen of verkopen van je huis te stroomlijnen en de steun van een betrouwbaar bedrijf, Keller Williams – KW Area Madeira. Wil je je huis verkopen? Met onze technologie, zijn we leiden de manier waarop woningen worden verkocht en gekocht via online marketing. Via onze systemen wordt uw huis weergegeven op gerenommeerde websites voor maximale blootstelling. Wil je een huis kopen? Met onze KW-technologie en geavanceerde websites is het heel eenvoudig om te zoeken naar actieve eigenschappen in de markt. Mijn taak is om het onroerend goed koopproces een stuk eenvoudiger te maken, en als een medewerker bij Keller Williams, ik doe precies dat. Ons bedrijf is er trots op in de voorhoede van de technologie en als je mij kiest als uw makelaar, zult u dit alles en nog veel meer. U zult geen meer toegewijde, energieke of geconcentreerde agent vinden om u te vertegenwoordigen. Bel me voor een niet-vastgelegde beoordeling van uw behoeften! Door ervoor te kiezen om met mij samen te werken, zal ik ook honderden straatdieren steunen, die door mij gered worden uit situaties van gevaar, ziekte, vertrappeling, vergiftiging of andere ook delicate situaties, die na de behandeling nieuwe gezinnen zoeken via de Facebook-pagina, BBpets. Oprecht, uw adviseur, Benjamin Belo
Mediaanprijs
€ 170.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Portugees, Engels
Horacio Ramos uw vertrouwde consultant, wil u helpen bij het vinden van uw droomhuis of u helpen uw woning snel te verkopen. Neem gerust contact met mij op via tel. +351967313555 of via e-mail: horacio.ramos@iadportugal.pt. Meer dan een consultant vindt u een vriend en adviseur die u altijd goed zal helpen.
Mediaanprijs
€ 437.500
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans