Porto: 2.465 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
We zijn gepassioneerd over wat we doen en houden ervan om mensen te helpen waarde toe te voegen aan hun dromen. Niets vervult ons meer dan deel uitmaken van een team met vergelijkbare belangen waarderen integriteit in de kunst, wetenschap en het bedrijfsleven. Met vertrouwen, transparantie en professionaliteit voegen we waarde toe in het zoeken naar de beste oplossing om de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd op te lossen. Wij bieden een complete service in Real Estate, waarbij wij onze klanten begeleiden, van het begin tot het einde van het gecontracteerde proces, van analyse, consulting, ontwerp, coördinatie, supervisie en management. De specificiteit van onze klanten verdient een specifieke service en product. We positioneren ons ook als Vastgoedbeleggers met een speciale focus in de buy-to-let strategie, die onze klanten profiteert van dezelfde economische en financiële criteria die we toepassen bij het verhogen, promoten en beheren van ons vastgoedproduct. We streven altijd naar de best mogelijke resultaten, waardoor de tevredenheid van onze klanten, maar ook ons eigen, het ultieme doel is. Wij werken voor onszelf, maar vooral voor u.
Mediaanprijs
€ 329.600
Te koop aangeboden
49
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Mijn naam is Jean Manuel JORGE en ik ben een onafhankelijke vastgoedadviseur voor iad Portugal. Mijn belangrijkste werkgebied is Ferreiras, een gebied dat ik heel goed ken en waar ik me perfect op mijn gemak voel. Wilt u een woning kopen of huren en heeft u nog steeds niet gevonden wat u zoekt? Op deze pagina vindt u mijn vastgoedportefeuille. Ik ga graag met u mee op bezoek. Als je hier niet kunt vinden wat je zoekt, ben ik volledig beschikbaar om je te helpen in deze zeer belangrijke fase van je leven. Als u uw huis wilt verkopen, kan ik u ook helpen door u een schatting van de waarde te geven en uw woning gratis te adverteren op meer dan 200 vastgoedportalen over de hele wereld. IAD is een makelaarskantoor in onroerend goed dat geen fysieke winkels heeft, waardoor ik u kan ontmoeten en u de beste service kan bieden, waar u ook bent, op basis van professionaliteit en transparantie. Als onafhankelijk vastgoedadviseur heb ik de autonomie om mijn agenda's te beheren en met u te onderhandelen over mijn commissie, waardoor u een gepersonaliseerde follow-up in alle stadia van het proces en een kwaliteitsservice tegen de beste prijs wordt gegarandeerd. Neem contact met mij op!
Mediaanprijs
€ 319.000
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Portugees, Frans
Als u op zoek bent naar een huis of een land, om te verkopen of te kopen, kunt u contact met mij opnemen Ik ben beschikbaar om u te helpen uw droom te realiseren
Mediaanprijs
€ 195.900
Te koop aangeboden
23
Gesproken talen
Portugees
Adviseur van het jaar 2018, 2019 en 2020 Civil Engineer of Training, Real Estate Consultant per Option Ik ben civiel ingenieur en werkte in Brazilië en Engeland. Ik besloot in 2016 terug te keren naar ons land, waar ik van veel mensen een enorme diskrediet tegenkwam over het traditionele commerciële vastgoed, waaronder ik. Ik geloof dat de kenmerken die mij het meest definiëren, als persoon en professional zijn: Gefocust, Betrouwbaar en Inzichtelijk. Fundamenteel is de formule voor het verkopen van huizen eenvoudiger dan men denkt, ik geloof dat het gebaseerd moet zijn op professionaliteit in combinatie met wat ik het belangrijkste punt vind: de ernst en transparantie die ik in de relatie met verkopers of kopers heb gestoken. Dit is een zaak van mensen en niet van huizen!
Mediaanprijs
€ 319.900
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Dromen omzetten in adressen! Hallo, ik ben Alexandre Faria, uw betrouwbare partner in de vastgoedwereld! Met meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedsector, een scherp oog voor de beste deals en evaluatie- en ondersteuningstools, ben ik hier om het proces van het kopen of verkopen van onroerend goed zo soepel en lonend mogelijk te maken. Bent u op zoek naar uw droomhuis? Of wilt u uw woning verkopen voor de beste prijs? Ik ben hier om te helpen! Met mijn persoonlijke aanpak en kennis van de lokale markt beloof ik de perfecte oplossing voor uw behoeften te vinden. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar het realiseren van uw vastgoeddoelstellingen!
Mediaanprijs
€ 439.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Top producent in onroerend goed, ik help u bij het vinden van de ideale woning, of u nu wilt wonen of investeren. Tel mij mee, Tatiana Almeida
Mediaanprijs
€ 750.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Portugees
Met een uitzonderlijk diverse en internationale carrière ben ik een gerenommeerd vastgoedadviseur en breng ik een schat aan ervaring mee in toerisme en gastvrijheid. Geboren met een passie voor exploratie, heb ik mijn hele leven de kans gehad om verschillende landen mijn thuis te noemen, zoals Dubai en Duitsland. Ik heb een niet-aflatende professionele toewijding, ongeëvenaarde loyaliteit en onvermoeibare toewijding aan het succes van mijn klanten. Als vastgoedadviseur combineer ik een uniek wereldwijd begrip met deskundig inzicht in de vastgoedsector en bied ik op maat gemaakte en resultaatgerichte oplossingen. Mijn expertise beperkt zich niet alleen tot de vastgoedwereld. Met een sterke achtergrond in toerisme en gastvrijheid voeg ik een waardevolle laag toe aan mijn vaardigheden, waardoor ik een uitgebreid begrip heb van de behoeften en verwachtingen van mijn klanten. Mijn ervaring in verschillende culturen heeft me verrijkt met diversiteit, wat tot uiting komt in mijn inclusieve en flexibele aanpak. Het Rui Costa Real Estate Team werd binnen Century 21 erkend als het team in het noorden van Portugal met de meeste verkopen.
Mediaanprijs
€ 480.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Portugees, Engels
Mijn naam is António FERREIRA en ik ben een onafhankelijke vastgoedadviseur bij iad Portugal. Mijn belangrijkste werkgebied is de stad Porto, een gebied dat ik heel goed ken en waar ik me perfect op mijn gemak voel. Wilt u een woning kopen of huren en nog steeds niet hebben gevonden wat u zoekt? Op deze pagina vindt u mijn vastgoedportefeuille. Ik wil je graag vergezellen op bezoek. Als je hier niet vindt wat je wilt, ben ik volledig beschikbaar om je te helpen in deze zeer belangrijke fase van je leven. iad is een digitaal makelaarskantoor. Het heeft geen winkels, waardoor ik u kan ontmoeten en u de beste service kan bieden, waar u ook bent, gebaseerd op professionaliteit en transparantie.
Mediaanprijs
€ 485.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Als u moet kopen of verkopen, moet u een Echte Estante Consultant die geeft om uw behoeften en respect voor uw geld. Geloof me, ik zal je beschermen.
Mediaanprijs
€ 180.000
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Portugees, Grieks, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Hallo, ik ben Annie Sabeh, makelaar bij Homebook Portugal, en ik ben hier om uw ervaring met het kopen of verkopen van onroerend goed echt uitzonderlijk te maken. Met een gepassioneerde toewijding aan onroerend goed, sta ik klaar om persoonlijke en effectieve hulp te bieden aan mijn klanten. Bij Homebook zijn we de enigen op nationaal niveau in het belonen van consultants op basis van kwaliteit van dienstverlening, we hechten veel waarde aan transparantie, eerlijkheid en toewijding aan klanttevredenheid. Reken op mij om u te voorzien van gedetailleerde informatie, professioneel advies en toegewijde ondersteuning tijdens uw hele vastgoedtraject. Of u nu verkoopt of koopt, ik ben er om het proces te vereenvoudigen en elke stap soepeler te laten verlopen. Neem contact met mij op anniesabeh@homebook.pt en laten we samen uw vastgoeddoelen realiseren.
Mediaanprijs
€ 250.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans