Estepona: 248 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ons ervaren Moyza Real Estate team is er trots op een persoonlijke en professionele service te bieden. Van uw eerste huis tot eengezinswoningen, onze kennis in de stad Jaén en Granada, de omgeving ook aan de Costa del Sol en Malaga, betekent dat we u kunnen adviseren en begeleiden bij een breed scala aan kwesties. Onze gespecialiseerde agenten kunnen u een verscheidenheid aan diensten aanbieden, van huurramingen tot verkooptarieven. Ons team heeft een reputatie van expertise en we zorgen ervoor dat we altijd het beste resultaat krijgen, ongeacht de marktomstandigheden.
Mediaanprijs
€ 130.000
Te koop aangeboden
701
Gesproken talen
Spaans, Engels
Barre's Luxury Properties is al vele jaren een leider in het leveren van hoogwaardige professionele vastgoeddiensten voor binnen- en buitenlandse klanten.: Barre's Luxury Properties, staat synoniem voor exclusieve luxe eigendommen wereldwijd, evenals investeringsmogelijkheden in Marbella Málaga, Canarische Eilanden en de Balearen. Spanje. Bekend om ons professionele werk in de sector en beleggingsadvies, evenals de hoogste servicenormen. Onze reputatie en trots zijn altijd om de beste eigenschappen en kwaliteit van de diensten te bieden. Ons brede portfolio van eigendommen omvat luxe villa's, appartementen, hotels, appartementencomplexen, magazijnen en percelen in Marbella-Málaga, de Canarische Eilanden en de Balearen, evenals een selectie van onroerend exclusieve vastgoedinvesteringen in kantoren en commerciële gebouwen. Aarzel niet om uw woning te verkopen /huren via het formulier in onze contactsectie. Wij adviseren u graag. Als u besluit te investeren in een woning in Marbella-Málaga of in de Archipels Canario of Balearen kunnen wij u helpen.
Mediaanprijs
€ 987.500
Te koop aangeboden
1.244
Gesproken talen
Spaans, Engels, Italiaans
WeSellHomesInParadise.com is een makelaarskantoor aan de Costa del Sol dat klanten helpt hun kleine stukje paradijs te vinden! We kennen de kust door en door en door en door onze professionele en gepersonaliseerde Property en Lifestyle tours is uw paradijs gevonden!
Mediaanprijs
€ 499.500
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels
We zijn er trots op dat we uw oplossing zijn voor elk facet van uw vastgoedprojecten. Of u nu een huis wilt verkopen, lucratieve investeringen wilt identificeren, renovatie- en architecturale uitdagingen wilt aanpakken of juridische problemen wilt aanpakken, wij zijn er om u bij elke stap te begeleiden.
Mediaanprijs
€ 920.000
Te koop aangeboden
46
Gesproken talen
Spaans, Engels, Baskisch, Frans, Nederlands
Deskundige makelaars aan de kust van Spanje. In ons agentschap vindt u een grote verscheidenheid aan woningen langs de Spaanse kust. We proberen een veelheid aan investeringsmogelijkheden te laten zien. Wij bieden zowel nieuwbouw- als wederverkoopwoningen met een hoge aantrekkingskracht. Je kunt verschillende soorten prijzen vinden, van meer betaalbare woningen voor een lagere investering tot luxe villa's met allerlei details. En wat te denken van de locatie! We zijn altijd op zoek naar gebieden met een hoge groei en maximale winstgevendheid. Bekijk onze woninglijst om uw perfecte plek te vinden! Balearen, Málaga... en nog veel meer! Onze makelaars weten hoe ze u kunnen helpen bij het kiezen van de beste optie. Vanaf het allereerste begin kunnen wij u vertellen over elke locatie en elk type woning. Daarna kunnen we u helpen bij het vergelijken van de juiste opties. De beste woningen met ideale locaties en een prachtig uitzicht!
Mediaanprijs
€ 470.000
Te koop aangeboden
31
Gesproken talen
Spaans
Live and Point uw vertrouwde makelaar Sinds 2000 zijn we in deze sector begonnen, ons doel is om het proces van kopen en verkopen te helpen de beste beslissing en in de beste omstandigheden te maken. De fabriek bevindt zich in de HAVEN VAN ESTEPONA, maar het gebied dat we bestrijken is van sotogrande tot Malaga en in grote investeringen op het hele nationale grondgebied. Wij bieden een uitgebreide service van de vangst van uw eigendom tot de after-sales, financiering, adviseurs van verschillende nationaliteiten en meertalig juridisch kantoor Wij zijn 7 dagen per week geopend. Zonder de verhuur buiten beschouwing te laten, hebben we ook een brede catalogus met verhuur op alle gebieden.
Mediaanprijs
€ 644.500
Te koop aangeboden
268
Gesproken talen
Spaans, Engels
🇪🇸Makelaar gespecialiseerd in de meest exclusieve woningen in Malaga City en de Costa del Sol. 🇬🇧Onroerend goed gespecialiseerd in exclusieve eigendommen in Malaga City en Costa del Sol.
Mediaanprijs
€ 793.500
Te koop aangeboden
127
Gesproken talen
Spaans, Engels
Taylor Wimpey uit Spanje is de Spaanse dochteronderneming van Taylor Wimpey plc, een multinationale vastgoedontwikkelaar gevestigd in het Verenigd Koninkrijk die ook actief is in Spanje. We zijn aanwezig in Spanje sinds 1958, gewijd aan vastgoedontwikkeling in bevoorrechte gebieden zoals de Balearen, de Costa Blanca en de Costa del Sol, het bouwen van urbanisaties op een duurzame en respectvolle manier, zowel met het milieu als met het milieu en de lokale gemeenschappen.
Mediaanprijs
€ 445.000
Te koop aangeboden
45
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels
Midden in een vastgoedcrisis, AC-10 Asociadas, werd SL geboren. Real Estate Services, de oprichters, experts en ervaren professionals zijn van mening dat de sector zich nu in een diepe recessie bevindt, wilsbehoeften, kennis, dynamiek en controle in nieuwe technologieën nodig heeft om de markt te ontwikkelen en energie te geven. In commerciële relaties en nog meer in vastgoedbemiddeling heeft de klant die een service aanbiedt of eist, de professional in de meeste gevallen een uitgebreid beheer nodig. AC-10 Associates, heeft ook een ervaren commercieel team met de medewerking van een Technisch-Juridisch Consultant die met zijn hulp alle eigenaardigheid en problematische omstandigheden uit de vastgoedsector behandelt. De directe relatie met de klant en het bedrijfspand "van aandacht en volledige toewijding", voorspellen goede resultaten in bemiddeling met de maximale tevredenheid van de klantenkring. Met hun maatschappelijke zetel in Manilva-Málaga en hun diepgaande professionele kennis aan de Costa del Sol, behouden ze hun aanwezigheid bij voorkeur in de steden Malaga, Estepona en Manilva.. Het aanpassingsvermogen, de wendbaarheid in het beheer en het gemak met de nieuwe technologieën die het heeft geïmplementeerd, zullen in staat zijn om alle zaken of diensten te onderhouden die op elk moment in de provincie worden gevraagd. AC-10 Associates, wil zich onderscheiden door op verzoek van de opdrachtgever een uitgebreide aandacht te besteden aan het verzorgen van al het directe en indirecte beheer. Aan de eigen en gebruikelijke diensten van een vastgoedbedrijf: Buy-sell-rent. AC-10 Medewerkers: Je beheert en beheert vastgoed. Het zal samenwerken bij het realiseren van financiering op maat. Zij zal de hervormings- en aanpassingswerken bijwonen en controleren. Zij beheert de verplichte documentatie voor de officiële instanties.
Mediaanprijs
€ 369.500
Te koop aangeboden
148
Gesproken talen
Spaans, Arabisch, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Roemeens, Russisch, Servisch, Oekraïens