Murcia: 828 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Novus Habitat bedient al jaren klanten uit IJsland en andere landen bij de aankoop van onroerend goed op het vasteland van Spanje. We hebben een sterk team van makelaars, advocaten en after-sales dienstverleners uit verschillende landen. Novus Habitat heeft twee kantoren op het vasteland, één in Benijofar (Torrevieja) en één in Altea. We zijn er nu trots op dat we medewerkers op Tenerife hebben en streven ernaar om daar binnenkort ons kantoor te openen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouw aan de Costa Blanca en hebben woningen van alle grote bouwbedrijven in de omgeving. Onze focus ligt in de eerste plaats op service aan onze kopers, opvolging en dienst na verkoop. Wij zijn er voor u!
Mediaanprijs
€ 368.000
Te koop aangeboden
593
Gesproken talen
Spaans, Deens, Duits, Engels, Frans, Nederlands, Noors
Ons bedrijf wordt gevormd door een jong en dynamisch professioneel team met een gemeenschappelijk doel: Voldoen aan de eisen van onze klanten. Het bedrijf streeft naar: de promotie, aankoop, verkoop en bouw van allerlei stedelijke en rustieke onroerend goed. Een jong bureau met deskundige en dynamische professionals. We hebben een breed vastgoedaanbod van Viviendas Nuevas en 2a Mano, Chalets en Fincas in de hele provincie, Verhuur en Transfers, allemaal met de beste economische garanties op de markt tot 100% van een krediet en hypotheek voor u om ze te kopen.
Mediaanprijs
€ 141.000
Te koop aangeboden
681
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Russisch, Oekraïens
Legal La Manga, zijn een bedrijf gewijd aan de vastgoedmarkt Legal La Manga, zijn een bedrijf gewijd aan de vastgoedmarkt, die begon in haar kantoren in Noorwegen in 1999 en vervolgens de opening in La Manga del Mar Menor. We zijn in het Dársena Cero Shopping Center van de Tomás Maestre Sports Port, waar we zowel de huur als de verkoop van onroerend goed beheren. We spreken Noors, Zweeds, Deens, Engels en Spaans.
Mediaanprijs
€ 179.000
Te koop aangeboden
63
Gesproken talen
Spaans, Deens, Engels, Noors - Bokmål, Zweeds
Wij zijn experts in het kopen en verkopen van onroerend goed. Wij beheren alle documentatie zodat u uw woning kunt kopen of verkopen. Laat ons u helpen!
Mediaanprijs
€ 125.000
Te koop aangeboden
270
Gesproken talen
Spaans, Engels
We hebben een breed portfolio van appartementen, huizen, villa's, grond en industriële gebouwen in de hele regio Murcia.
Mediaanprijs
€ 114.920
Te koop aangeboden
268
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans