San Fulgencio: 144 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Premium Property Spain is ontstaan uit de erfenis van meer dan 50 jaar ervaring en professionaliteit in de vastgoedsector van haar menselijke team. We werken elke dag aan het verbeteren van het zakelijke concept van het kopen en verkopen van onroerend goed, met als doel te voldoen aan en te evolueren naast de behoeften die de veeleisende vastgoedbeleggingsmarkt vandaag de dag vereist. Premium Property Spain biedt een wereldwijd concept van vastgoedbemiddeling op basis van een proactieve strategie. We ontwikkelen een constante zoektocht naar interessante producten die we aanbieden aan ons portfolio van potentiële klanten, zowel kopers als verkopers. Met het solide doel, om transacties te sluiten met de overtuiging dat ze de tevredenheid en verwachtingen van beide partijen hebben bereikt, onder de vlag van de "win to win". Ons bedrijf is gespecialiseerd in de Vastgoedbemiddeling van: Premium Residentieel; eengezinswoning, penthouses, eerste lijn (kust, park, winkelcentrum, golf). Woningen met design en interieurontwerp, die waarde toevoegen met een aantrekkelijk en onderscheidend karakter. Vastgoedactiva; hotels, percelen, grond, commercials en industriële gebouwen, in Spanje. Het biedt zijn klanten ook verschillende diensten door hun samenwerkingen, zoals: Home Enscenering, Hervormingen en interieurontwerp, Energiecertificaten, Beheer van post-sales en post-sales procedures Advies door middel van stedelijke technische/juridische rapporten om de waardering van beheerde vastgoedactiva te optimaliseren.
Mediaanprijs
€ 374.000
Te koop aangeboden
91
Gesproken talen
Spaans
In GAinmocostablanca werken we samen met ontwikkelaars, bouwers en makelaars aan de Costa Blanca en bieden zo een breed scala aan woningen voor onze klanten. Wij werken zodat het proces van het kopen van een woning veilig en gemakkelijk voor onszelf verloopt.
Mediaanprijs
€ 405.000
Te koop aangeboden
97
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans, Noors - Bokmål, Russisch, Chinees (Mandarijn)
LAE HOMES stelt u de professionals ter beschikking die u nodig heeft om uw nieuwe huis te vinden; Een multidisciplinair team dat u begeleidt tijdens het hele proces van het zoeken en kopen van uw nieuwe woning. Vastgoedcoördinatoren en -adviseurs Juridisch advies en notariële arbitrage Marketing & Communicatie Thuis enscenering Nationaal verkoopnetwerk
Mediaanprijs
€ 307.000
Te koop aangeboden
106
Gesproken talen
Spaans
Wij zijn een Scandinavisch makelaarskantoor gevestigd in Torrevieja (Costa Blanca, Alicante) en we spreken Spaans, Engels, Zweeds en Noors, zodat u zich veilig kunt voelen in het proces zonder u zorgen te maken over de taalbarrière. Wij werken voornamelijk met woningen aan de Costa Blanca en ons klantenbestand bevindt zich in heel Europa. Wanneer wij uw woning op de markt brengen, doen wij dat voor vele nationaliteiten. Dit geeft u betere kansen voor snellere verkoop in een veel grotere markt.
Mediaanprijs
€ 359.900
Te koop aangeboden
970
Gesproken talen
Spaans, Engels, Noors - Bokmål, Zweeds
Sunnier Homes: strandhuizen, nieuwbouwwoningen en mogelijkheden in Torrevieja en Costa Blanca. Wij zijn een complete vastgoedoplossing, wij begeleiden u bij de aankoop van uw nieuwe woning, tweede huis of vakantiehuis. Wij vormen een team dat het proces van het vinden van uw huis in de Middellandse Zee voor u kan oplossen. Leef, geniet en rust in het huis dat je je had voorgesteld. Technologische en menselijke innovatie, in lijn met de veranderingen die we doormaken, met als doel iedereen een mediterrane ervaring te bieden die ze nooit zullen vergeten. Daarom richten we onze aandacht op u, al diegenen die, net als het Sunnier-team, de passie voor dit deel van Spanje delen. We ademen een nieuwe manier van leven en begrijpen van de vastgoedwereld, waarbij onze ervaring uw voordeel zal zijn.
Mediaanprijs
€ 343.250
Te koop aangeboden
554
Gesproken talen
Spaans