Valencia: 2.431 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
We zijn verheugd om uw huis te vinden in Costa Blanca, rond de stad Alicante. Wij begeleiden de hele procedure. Wij helpen met de hypotheek, het kan oplopen tot 100%! Als u uw huis wilt verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Industrieel vastgoed, vraag om informatie, wij spreken uw taal.
Mediaanprijs
€ 229.000
Te koop aangeboden
28
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Italiaans
Welkom bij Keite & Sira, twee dynamische makelaars verbonden aan KW Spain Valencia in Castellón! Hun energie bij het vinden van huiseigenaren voor huizen valt op, samen met hun vriendelijkheid om eventuele twijfels weg te nemen. Bovendien hebben ze de steun van KW Spain Valencia, dat uitgebreid juridisch advies biedt om een succesvolle en probleemloze verkoop van onroerend goed te garanderen. Of u nu uw woning met vertrouwen en gemoedsrust wilt kopen of verkopen, Keite & Sira is de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met hen op voor een uitzonderlijke vastgoedervaring!
Mediaanprijs
€ 630.000
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Spaans, Catalaans
De beste vastgoedaanbod in Ontinyent en de regio. We hebben overeenkomsten met meer dan 1.600 Spaanse en buitenlandse vastgoedbedrijven. Wij verkopen uw woning in de beste omstandigheden.
Mediaanprijs
€ 524.500
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Uw vertrouwde makelaar, met meer dan 10 jaar ervaring in de sector. Ons werksysteem wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.
Mediaanprijs
€ 169.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Spaans, Engels
NHS New House Spain is een Spaans merk dat behoort tot de vastgoedgroep Activos Inmobiliarios Singulares, S.L. Toegewijd aan vastgoedactiviteiten sinds 1985. Zoals al het begin waren deze niet gemakkelijk, maar de illusie voor het project overwon elke barrière en heeft ons tot op de dag van vandaag vergezeld, deze illusie is op geen enkel moment verdwenen, we gaan er altijd prat op. We hebben kantoren en samenwerkende makelaars in onroerend goed over het hele nationale grondgebied. We werken eraan om de beste service te bieden aan de behoeften van onze klanten. Ons werksysteem, was een pionier in Spanje, stelt NHS New House Spain in staat om een persoonlijke service aan te bieden die is aangepast aan de behoeften van elk van de klanten in elke stad in Spanje. In 2019 hebben we processen, documenten en werkinstrumenten gedigitaliseerd. Onze inzet is de kwaliteit van de klantenservice.
Mediaanprijs
€ 475.000
Te koop aangeboden
69
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Wij bieden een volledig gepersonaliseerd en volledig beheer, aangepast aan elke klant. We hebben huizen op het hele grondgebied van de Costa Blanca en Costa Cálida. Je kiest zelf waar en hoe je wilt wonen. We zijn toegewijd aan het beheer van alle soorten onroerend goed, zowel nieuwe als tweedehands woningen, en we hebben een breed portfolio van zowel nationale als buitenlandse klanten.
Mediaanprijs
€ 252.000
Te koop aangeboden
95
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans
We kennen ons gebied en de vastgoedmarkt die het omvat, we zijn op de hoogte van de trends in bouw en decoratie. Wij onderscheiden ons door de passie waarmee elk van de leden van het Be Stone Team elke dag hun werk uitvoert. Wij zijn een team dat bestaat uit professionals in architectuur, stedenbouw, bouw- en bouwtechnici, meertalige verkopers... Het beste advies om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en die langverwachte dromen mogelijk te maken. Onze inzet is om de dichtstbijzijnde en meest deskundige behandeling te bieden, hen persoonlijk te adviseren zodat ze kunnen vinden wat ze zoeken en hen te helpen bij alle te volgen stappen bij de aankoop en de daaropvolgende procedures. De volledige tevredenheid van onze klanten is de basispijler waarop we de werking en de bestaansreden van ons bedrijf ondersteunen.
Mediaanprijs
€ 310.000
Te koop aangeboden
55
Gesproken talen
Spaans, Engels
OVER ONS BUREAU. Wij zijn een vastgoedbedrijf dat actief is op de markt van verkoop en verhuur van onroerend goed in heel Valencia met een niveau van ernst in het aanbieden van vastgoeddiensten, daarom gemoedsrust voor zijn klanten. Ons personeel bestaat uit professionals met uitgebreide kennis om de beste alternatieven voor te stellen. Daarnaast beschikken we over een volledig geautomatiseerd systeem, dat meer flexibiliteit biedt in het onderzoek en de aanpassing van het vastgoedprofiel aan de wensen van de klant.
Mediaanprijs
€ 122.500
Te koop aangeboden
24
Gesproken talen
Spaans, Engels, Portugees
Ik ben internationaal makelaar gespecialiseerd in het bedienen van klanten in Zuid-Spanje en het Caribisch gebied. Gericht op luxe woningen en vastgoedinvesteringen. Ik heb geholpen tal van klanten verhuizen of het kopen van tweede vakantiewoningen, velen van hen uit de VS, Canada, Europa en Midden-Amerika. Ik zal u informeren, begeleiden en u helpen met uw luxe thuisdoelen en u alle benodigde tools bieden voor het vinden van de juiste woning. Ik heb ervaring met het investeren in luxe onroerend goed en heb oog voor het spotten van de verborgen juweeltjes waardoor ik het best mogelijke rendement op uw investering te bereiken.
Mediaanprijs
€ 13.713.600
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels, Tsjechisch, Spaans, Roemeens