Istanboel: 117 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
We werken wereldwijd. Het hebben van een netwerk van binnenlandse en buitenlandse partners Grand Real Estate kan uw investeringen begeleiden, uw eigendom beheren en een winstgevende, ontvlambale en veilige manier van beleggen bieden. Ervaring en professionaliteit. Investeren in woningen, villa's, commercieel vastgoed, toeristische faciliteiten, percelen en terreinen met onze professionals maakt het mogelijk om de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden te vinden. We geven erom. Wat voor investering kan geschikt zijn voor u? Als Grand Real Estate bieden wij beleggers een verscheidenheid aan beleggingsopties en aankoopmogelijkheden.
Mediaanprijs
€ 560.000
Te koop aangeboden
182
Gesproken talen
Engels, Russisch, Turks, Oekraïens
Mediaanprijs
€ 525.525
Te koop aangeboden
85
Gesproken talen
Turks, Engels, Hindi
Wij verzekeren u dat u in de huidige marktomstandigheden zult werken met vastgoedprofessionals die zich volledig inzetten voor het leveren van professionele en hoogwaardige service die u de beste prijs kunnen bieden bij de verkoop en verhuur van uw woning, de aankoop en verhuur van uw droomhuis. Yü-Ce Real Estate heeft geen klanten, het heeft vrienden voor de lange termijn. Daarom is ons basisprincipe; zal in staat zijn om gedurende ons hele leven samen te werken door een basis van vertrouwen en vriendschap voor de toekomst te creëren. In onze projecten wordt personeel in dienst genomen dat Arabisch, Perzisch, Frans, Engels en Russisch spreekt. Met online presentaties kunt u informatie krijgen over onze projecten via een externe verbinding en een eigen woning met verkoop op afstand. www.yucegayrimenkul.com.tr https://www.instagram.com/yucegayrimenkul/ https://www.youtube.com/channel/UC0NMBFhuwryNiXe-0APLAFw
Mediaanprijs
€ 371.770
Te koop aangeboden
79
Gesproken talen
Turks, Engels
Wij verkopen en verhuren luxe woningen, villa's, herenhuizen, sites, gebouwen, land, pleinen, kantoren, woningen en commerciële eenheden in heel Turkije.
Mediaanprijs
€ 79.977
Te koop aangeboden
46
Gesproken talen
Turks
"Wij vinden voor u" Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCs-HRrXyBykk85HY8cMXGlg
Mediaanprijs
€ 100.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels, Turks
Door mijn 11 jaar financiële ervaring te combineren met investeringen en onroerend goed, wil ik mijn klanten de beste service bieden. Mijn expertisegebieden zijn Istanbul, Sarıyer-Kağıthane en Yalova. Ik bedien mijn gewaardeerde klanten in luxe woningen, commercieel vastgoed en grondkwesties.
Mediaanprijs
€ 103.754
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Turks
HEDENDAAGSE OPLOSSINGEN IN VASTGOED. * ONVOORWAARDELIJKE KLANTTEVREDENHEID * POSITIEF DENKVERMOGEN * PROFESSIONELE SERVICE DIE ONZE VISIE BEGRIJPT; OM ONZE SERVICE EN KWALITEITSSTANDAARD VOORTDUREND TE VERBETEREN EN ONZE EFFECTIEVE POSITIE IN DE VASTGOEDSECTOR IN BINNEN- EN BUITENLAND UIT TE DRAGEN. MISSIE; OM ALLE ONTWIKKELINGEN EN INNOVATIES IN DE VASTGOEDSECTOR TE ASSIMILEREN EN MODERNE OPLOSSINGEN TE PRODUCEREN IN DE PRIORITEIT VAN KLANTTEVREDENHEID.
Mediaanprijs
€ 71.075
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Turks
Ik ben geboren in 1982 in Istanbul. Ik begon mijn universitaire leven in 1999 aan de Universiteit van Istanbul, afdeling Buitenlandse Handel. Terwijl ik naar de universiteit ging, begon ik stage te lopen en ging ik het bedrijfsleven in. Ik vervolgde mijn professionele zakenleven in het bedrijf waar ik stage liep. Van 2000 tot 2010 werkte ik op de afdeling Buitenlandse Handel – Douane. In deze periode ben ik afgestudeerd aan de afdeling Arbeidseconomie en Arbeidsverhoudingen en heb ik mijn bachelor voortgezet. In de eerste 10 jaar van mijn zakelijke leven heb ik mij gespecialiseerd in douaneafhandeling (Import – Export). Na het vervullen van mijn militaire dienstplicht in 2011 werd ik uitgenodigd om te komen werken door een buitenlands importbedrijf dat chemische grondstoffen distribueert. Sinds 2011 heb ik gewerkt aan zaken als importexpertise, overzeese inkoop, supply chain management, bank-/overschrijvingstransacties, internationale logistiek, douane-inklaring – opslag, projectproductie, business development. Terwijl mijn professionele zakenleven doorging, creëerde duiken, dat ik als hobby begon, ook het idee dat ik dit werk professioneel kon doen. In dit proces was ik succesvol door de examens duikinstructeur en onderwatergids af te leggen. Met de Covid-19-epidemie die in 2020 wereldwijd begon, moesten we afscheid nemen van het bedrijf waar ik ITH-specialist was. Later ben ik professioneel aan de slag gegaan als duikinstructeur. Ik vestigde me in Antalya-Kaş en bleef werken als instructeur in het duikcentrum. Tijdens mijn tijd als duikinstructeur kreeg ik de kans om meer mensen te bereiken door een reeks trainingsvideo's op youtube en andere sociale mediaplatforms te publiceren. In deze periode heb ik op professioneel niveau gewerkt op het gebied van videobewerking-postproductie. Vanaf januari 2022 ben ik gaan werken in een team bij Keller Williams Platinum Regional Directorate. Vanaf september 2023 ben ik begonnen als «Solo» bij Keller Williams Platinum Regional Directorate. Ik ben blij dat ik mijn carrière als Real Estate Consultancy kan voortzetten. Keller Williams, die belangrijke waardeoordelen en cultuur heeft in de vastgoedsector, heeft veel indruk op me gemaakt met zijn opleiding en professionele perspectief. Om deze reden is het vanaf 2022 ook belangrijk voor mij dat mijn volgende zakelijke leven in een betrouwbaar en toonaangevend bedrijf is. Ik ben enthousiast en blij om de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in verschillende sectoren en in het leven als vastgoedadviseur bij Keller Williams toe te passen.
Mediaanprijs
€ 687.640
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Turks, Engels