Huis voor Kopen in New York City, Verenigde Staten

New York City, 138-48 229th Street 0
Vastgoed • 8 kamer(s) • 5 bed. • 1 bad. • ref: 22653556
€ 770.322
Maak het je eigen! Dit mooie huis heeft veel TLC nodig. Een rustieke eengezinswoning met 3 verdiepingen en een unieke architecturale indeling is de droom van elke ontwerper. De begane grond biedt een grote familiekamer met extra grote ramen en een decoratieve open haard, die leidt naar een formele eetkamer. De keuken is L-vormig met een ontbijthoek. Er is een serre met grote ramen die u een prachtig uitzicht op de tuin geeft. Voor uw gemak is er een half bad op de begane grond.

Andere kenmerken zijn drie slaapkamers - de grote slaapkamer is ruim. Twee junior slaapkamers is ook van goede grootte. Het hoofdbad is betegeld en heeft een regendouche.
De zolder heeft dus zoveel potentieel, het kan een speelkamer, een thuiskantoor, een kunststudio of een audiovisuele ruimte zijn. Maar als dat niet genoeg ruimte is, loopt de kelder over de hele lengte van het huis. Met goede plafondhoogtes... Zoveel potentieel. Andere details zijn bogen, kroonlijsten, parketvloeren en een oprit.
suburbane sfeer, pittoresk en rustig in het midden van de stad.

Omgeven door parken, zoals Valley Stream, Springfield Park en anderen. Diverse eetgelegenheden/restaurants in de buurt. Voor vervoer zijn het metrostation Rosedale of Gibson LIRR MTA - 179th St. allemaal in de buurt.

Ruimten

Kamers8
Vloeren2
Slaapkamers5
Badkamers1

138-48 229th Street 0, New York City

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Licht weergave op tuin