Barcelona: 140 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wij helpen u uw huis te verkopen, bieden gratis taxatieservice en helpen u het huis van uw dromen te vinden met onze Personal Shopper-service. Gespecialiseerd in verkoop en huur. Ook op de grond.
Mediaanprijs
€ 900.000
Te koop aangeboden
185
Gesproken talen
Spaans, Arabisch, Catalaans, Engels, Frans
Bcn Advisors, opgericht in 2005, is een makelaarskantoor gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor de meest veeleisende eisen van de prestigieuze vastgoedsector. Met een geweldig team van professionals en consultants is ons doel om een uitstekend product, een hoge kwaliteit van service en onberispelijk professioneel advies te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in "Boutique Real Estate Services" en bieden ook "Buyers Agent" en "Golden Visa Residency" service, in de stad Barcelona en omgeving.
Mediaanprijs
€ 950.000
Te koop aangeboden
187
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
High-end boutique vastgoed met wortels in Scandinavië.
Mediaanprijs
€ 775.000
Te koop aangeboden
59
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans, Nederlands, Pools, Russisch, Zweeds
Wij willen uw Personal Real Estate Agent zijn en daarvoor passen wij de waarden toe die ons bedrijf definiëren: professionaliteit, transparantie, efficiëntie en empathie. Ons basisprincipe van het werk is de integrale begeleiding bij alle operaties en ons doel is om de maximale tevredenheid van al onze klanten te bereiken.
Mediaanprijs
€ 400.000
Te koop aangeboden
21
Gesproken talen
Spaans
Nuestra misión es proporcionar servicios inmobiliarios de calidad, basados en la ética profesional, el conocimiento especializado y la atención personalizada. Nos esforzamos por ayudar a nuestros clientes a alcanzar sus objetivos inmobiliarios, ya sea encontrar su hogar ideal, vender su propiedad al mejor precio o realizar inversiones rentables. Nos comprometemos a ser líderes en el mercado inmobiliario, brindando un servicio excepcional, siendo honestos, transparentes y centrados en las necesidades de nuestros clientes. Buscamos establecer relaciones a largo plazo basadas en la confianza y la satisfacción mutua.
Mediaanprijs
€ 124.000
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels
Bij FINCADOR Servicios Inmobiliarios zijn wij specialisten in tweedehands flats in de Eixample en andere gebieden van Barcelona. De 35 jaar aanwezigheid in de vastgoedmarkt van de stad, samen met de opgebouwde ervaring en de brede portfolio van producten die we hebben maken ons het ideale bureau om u te helpen kopen, verkopen of huren van uw woning, waar u ook bent. Wij zijn een actief onderdeel van de Official Association of Real Estate Agents (API) van Barcelona.
Mediaanprijs
€ 297.500
Te koop aangeboden
66
Gesproken talen
Spaans, Engels
Ocean Real Estate, het disruptieve vastgoed Ocean Real Estate is ontstaan uit de vereniging van verschillende vastgoedprofessionals die, gezien de tekortkomingen van de sector, besloten om een nieuw concept te creëren waarbij de centrale as mensen zijn, waar vertrouwen prevaleert over het bedrijf en waar transparantie de belangrijkste waarde van dit bureau is. Toen we begonnen, wilden we onze waarden definiëren en ze volgen in al onze acties, we hebben ze aan u laten zien:
Mediaanprijs
€ 300.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans, Italiaans
Real Estate Advisor in Barcelona, gespecialiseerd in Gracia waar ik heb gewoond en genoten van de straten en winkels voor meer dan 20 jaar, Sagrada Familia, Montgat en Maresme. Sinds 1994 heb ik mijn professionele carrière ontwikkeld verbonden aan de vastgoedwereld, van het beheer van officiële beschermingswoningen tot het beheer en advies in de verkoop van vastgoed met Century21. Ik zal aan uw zijde, begeleiden u en u te helpen in alle noodzakelijke stappen om samen naar de finish, de verkoop van uw woning in de kortst mogelijke tijd tegen een krappe prijs in de markt.
Mediaanprijs
€ 324.978
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans