Barcelona: 194 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Bcn Advisors, opgericht in 2005, is een makelaarskantoor gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor de meest veeleisende eisen van de prestigieuze vastgoedsector. Met een geweldig team van professionals en consultants is ons doel om een uitstekend product, een hoge kwaliteit van service en onberispelijk professioneel advies te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in "Boutique Real Estate Services" en bieden ook "Buyers Agent" en "Golden Visa Residency" service, in de stad Barcelona en omgeving.
Mediaanprijs
€ 950.000
Te koop aangeboden
181
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Marbà. Sinds 1935 staat de vastgoedervaring aan uw zijde Finques Marbà is een bedrijf dat zich toelegt op verhuur, verkoop, vermogensbeheer, vastgoedbeleggingsadvies en officiële taxaties. Bij Marbà zijn we onszelf volledig verschuldigd aan onze klanten, via hen krijgen we aanbevelingen om tevreden te zijn. We zetten ons in om hun tevredenheid en loyaliteit als prioriteit te hebben en om ons te onderscheiden door onze grote kennis van de huidige vastgoedmarkt.
Mediaanprijs
€ 345.000
Te koop aangeboden
61
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Bij FINCADOR Servicios Inmobiliarios zijn wij specialisten in tweedehands flats in de Eixample en andere gebieden van Barcelona. De 35 jaar aanwezigheid in de vastgoedmarkt van de stad, samen met de opgebouwde ervaring en de brede portfolio van producten die we hebben maken ons het ideale bureau om u te helpen kopen, verkopen of huren van uw woning, waar u ook bent. Wij zijn een actief onderdeel van de Official Association of Real Estate Agents (API) van Barcelona.
Mediaanprijs
€ 300.000
Te koop aangeboden
67
Gesproken talen
Spaans, Engels
Bij Excens Real Estate zijn we van mening dat de beste verhalen de collectieve verhalen zijn, waarbij elk idee aan het volgende wordt toegevoegd, om unieke, gedenkwaardige en impactvolle ruimtes te creëren. Wij faciliteren een uitzonderlijke vastgoedervaring, met speciale aandacht voor exclusiviteit, kwaliteit en design, samen met een internationaal erkende juridische adviesdienst. Wij helpen onze klanten hun doelen te bereiken, wat die ook mogen zijn. Wij bieden vastgoedoplossingen voor alle soorten eigendommen en situaties.
Mediaanprijs
€ 895.000
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Russisch
Ik ben Carolina Balista, een gecertificeerde makelaar en ik zal u de beste aandacht en persoonlijke service geven, snel en serieus werken om de best mogelijke prijs te bereiken. DURF DE VEILIGSTE EN MEEST EFFICIËNTE ERVARING VAN JE LEVEN TE BELEVEN. Ik stel u niet alleen al mijn ervaring, middelen en tools ter beschikking, maar ook al mijn passie, toewijding en toewijding. Waarden als transparantie, professionaliteit en integriteit maken een vertrouwd merk. Ik begeleid je op deze reis, van begin tot eind
Mediaanprijs
€ 480.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Spaans
Ik ben David Gonzalez, professioneel vastgoedadviseur in de provincie Barcelona. Als u uw huis wilt verkopen, help ik u het te promoten met de meest geavanceerde vastgoedmarketingtools en -technieken. En als u wilt kopen, zal ik niet rusten voordat ik het huis van uw dromen heb gevonden, dat past bij uw budget en uw behoeften.
Mediaanprijs
€ 70.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels
High-end boutique vastgoed met wortels in Scandinavië.
Mediaanprijs
€ 825.000
Te koop aangeboden
55
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans, Nederlands, Pools, Russisch, Zweeds
Een ander hoogstaand vastgoed. Wij bieden een 360°-ervaring met diensten die onze klanten helpen bij het verkopen of kopen van een luxe huis.
Mediaanprijs
€ 845.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans, Italiaans