Barcelona: 190 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Bij FINCADOR Servicios Inmobiliarios zijn wij specialisten in tweedehands flats in de Eixample en andere gebieden van Barcelona. De 35 jaar aanwezigheid in de vastgoedmarkt van de stad, samen met de opgebouwde ervaring en de brede portfolio van producten die we hebben maken ons het ideale bureau om u te helpen kopen, verkopen of huren van uw woning, waar u ook bent. Wij zijn een actief onderdeel van de Official Association of Real Estate Agents (API) van Barcelona.
Mediaanprijs
€ 295.000
Te koop aangeboden
68
Gesproken talen
Spaans, Engels
Een ander hoogstaand vastgoed. Wij bieden een 360°-ervaring met diensten die onze klanten helpen bij het verkopen of kopen van een luxe huis.
Mediaanprijs
€ 840.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans, Italiaans
HABITATPUNT | Vastgoed in Barcelona sinds 1995 Een gepersonaliseerd beheer voor elke woning. PUNTO HABITAT onroerend goed in Barcelona met meer dan 28 jaar ervaring. Welke diensten bieden wij aan? Verkoop, verhuur en administratie van appartementen in Barcelona. VERKOOP: GRATIS API-beoordeling in 24 uur / Leiders in productpositionering in vastgoedportalen / Met u tot het einde van de operatie. HUUR: sinds 1995 zijn we betrokken geweest bij meer dan 5000 appartementenverhuuractiviteiten in Barcelona / Trust de leider. VERHUURBEHEER: meer dan 200 appartementen beheerd in Barcelona. Incident management/Supply changes/INCASOL. Uw erfgoed, in de beste handen. Experts in alle wijken van Barcelona: aanwezigheid in alle buurten: ga naar onze website en bekijk het
Mediaanprijs
€ 275.000
Te koop aangeboden
43
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels
Ocean Real Estate, het disruptieve vastgoed Ocean Real Estate is ontstaan uit de vereniging van verschillende vastgoedprofessionals die, gezien de tekortkomingen van de sector, besloten om een nieuw concept te creëren waarbij de centrale as mensen zijn, waar vertrouwen prevaleert over het bedrijf en waar transparantie de belangrijkste waarde van dit bureau is. Toen we begonnen, wilden we onze waarden definiëren en ze volgen in al onze acties, we hebben ze aan u laten zien:
Mediaanprijs
€ 300.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans, Italiaans
Makelaar gespecialiseerd in zowel huur- als verkooppanden in de buurt van Les Corts.
Mediaanprijs
€ 400.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Spaans
Welkom bij hooli HOME Barcelona, het netwerk van internationale makelaarskantoren, waar we "A World of Properties" hebben. Wij zijn een internationaal netwerk van makelaarskantoren, gevestigd in verschillende landen, gespecialiseerd in Real Estate Asset Intermediation Services. In hooli home bieden we een rijk en betrouwbaar handelsplatform van International Real Estate Services, perfect voor zowel lokale kopers en verkopers, als voor buitenlandse investeerders
Mediaanprijs
€ 500.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Chinees (Mandarijn)
La Casa Agency is een van de belangrijkste netwerken van franchisemakelaars in Spanje, waar de makelaars bestaan uit streng geselecteerde professionals met bewezen ervaring in de sector. Ze onderscheiden zich door hun voorbereiding, menselijke kwaliteit, persoonlijke behandeling en efficiëntie. Dankzij hun voorbereiding kunnen ze de behoeften van de klant detecteren en er volledig efficiënt en transparant aan voldoen.
Mediaanprijs
€ 220.000
Te koop aangeboden
258
Gesproken talen
Spaans