Afonsoeiro: 158 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ik zit al sinds 2009 op deze markt. De smaak voor wat ik doe en mijn inzet en professionaliteit zijn de sleutel tot het helpen van mijn klanten bij het kopen en verkopen van hun huis.
Mediaanprijs
€ 37.000
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Ik ben gepassioneerd door mijn vak, ik zet me in voor 121%! Mijn missie is om vanaf dag één aan jullie zijde te staan. Ik geef u een procedurele, financiële en juridische opvolging tijdens het hele proces van het kopen en verkopen van uw woning. Mijn doel is om u een vlotte route te bieden, met alle transparantie en professionaliteit.
Mediaanprijs
€ 420.000
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Angelica Chapel, Real Estate Team Uw referentie! Professionele service van uitmuntendheid in de aan- en verkoop van uw eigendommen, met alle benodigde diensten (financieel en juridisch proces, efficiëntie en energiecertificering van gebouwen, engineering en renovatie, Feng Shui en interieurdecoratie) Voor verandering, die we kunnen doen in het leven van mensen, aan het einde van hun dromen, hebben we elke dag de verantwoordelijkheid om het beste te doen in het bedienen van onze klanten, Vind "Ons grootste goed - ons huis" Met werk en vertrouwen zijn we samen!
Mediaanprijs
€ 437.500
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
We doen altijd steeds beter ons best, en als je echt op zoek bent naar iets dat een gelukkigere toekomst voor jou en de jouwe projecteert, kan en zal ik helpen! Je op me rekenen.
Mediaanprijs
€ 295.000
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Ik ben vastgoedconsultant sinds 2013 en heb ruime ervaring in de vastgoedmarkt, nationaal en internationaal. Afgestudeerd in de rechten, besloot ik dit beroep te omarmen bij Century21 TipyFamily Sado, omdat dit, net als mijn initiële opleiding, een bedrijf is dat meer dan onroerend goed met mensen te maken heeft. Ik werk met toewijding, zodat de klant voor het leven is! Ik kan een verschil maken in het proces van het kopen, verkopen of huren van uw woning. Neem contact met me op! En geniet en zie de eigenschappen die we tot uw beschikking hebben... ' MIJN GROOTSTE SUCCES IS DE TEVREDENHEID VAN MIJN KLANTEN '
Mediaanprijs
€ 1.500.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Hallo, ik ben Eunice Esdras, uw toegewijde vastgoedadviseur die zich inzet om uw vastgoedervaring onvergetelijk te maken. Met een klantgerichte aanpak breng ik drie kenmerken mee die ik essentieel acht voor succes op dit gebied: stiptheid, eerlijkheid en vriendelijkheid. Stiptheid is een kenmerk van mijn dienstbaarheid. Ik begrijp het belang van tijd bij het zoeken en verhandelen van onroerend goed, dus ik zet me in om bij elke stap van het proces punctueel te zijn. Of het nu gaat om het presenteren van een woning, het bespreken van contractuele details of het uitvoeren van bezichtigingen, ik sta altijd klaar om op een efficiënte manier aan uw behoeften te voldoen. Eerlijkheid is de basis van mijn werk. Transparantie in alle transacties is cruciaal voor het opbouwen van wederzijds vertrouwen. U kunt op mij rekenen om u te voorzien van nauwkeurige en relevante informatie over elke woning, zodat u op de best mogelijke manier weloverwogen beslissingen kunt nemen. Daarnaast is vriendelijkheid een belangrijk onderdeel van mijn service. Ik begrijp dat de reis van het kopen of verkopen van een woning een uitdaging kan zijn, en ik ben hier om dat proces lichter en aangenamer te maken. Ik geloof dat empathie en zorg essentieel zijn voor het creëren van een duurzaam en succesvol partnerschap. Wat uw vastgoeddoel ook is, ik ben er om ondersteuning, begeleiding en gepersonaliseerde oplossingen te bieden. Reken op mij, Eunice Esdras, om u bij elke stap te begeleiden, met stiptheid, eerlijkheid en vriendelijkheid, om uw vastgoeddoelen te realiseren.
Mediaanprijs
€ 175.000
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Portugees, Engels
Uw vertrouwde vastgoedpartner in Portugal - Als onafhankelijke makelaars bieden wij een persoonlijke service We zijn ons ervan bewust dat het bedrijfsleven de vrucht is van vertrouwen in het gekozen bureau. Veel van onze klanten over de hele wereld, met wie we al samenwerken en een nauwe relatie onderhouden, onthullen altijd het vertrouwen dat we bieden van het begin tot het einde van elk bedrijf. Onze toewijding aan service strekt zich uit tot al onze klanten, maar is vooral waardevol voor diegenen die willen profiteren van Portugese verblijfs- en belastingopties. Een gepersonaliseerde service volgens uw behoeften We erkennen dat de verkoop of aankoop van onroerend goed meer is dan een zakelijke transactie. Deze persoonlijke service begint met het opbouwen van inzicht in uw ambities en verlangens. Als onderdeel van onze service werken we dus om te weten wat u zoekt, het ontwerp en de kwaliteit van de constructie die u verkiest, het niveau van exclusiviteit en de kosten. Wij vinden het essentieel dat u met ons meegaat om het juiste product voor u te vinden. Bij OUR HOME PORTUGAL selecteren we persoonlijk de eigenschappen die we met u delen. We weten dat uw tijd waardevol is en wij geloven dat het proces van kiezen aangenaam en vrij van moeilijkheden moet zijn, gelijk aan de levensstijl die u zoekt in Portugal.
Mediaanprijs
€ 505.000
Te koop aangeboden
261
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Wij zijn een bedrijf dat zich onderscheidt in de markt. Wij zijn gericht op de beste oplossingen voor onze klanten, met een complete dienstverlening, uitgevoerd door competente professionals die serieuze verplichtingen aangaan. We bieden niet alleen vastgoedbemiddelingsdiensten aan, we gaan verder... om aan uw behoeften te voldoen. De veiligste investering is de aankoop van huurwoningen... Als u "passief inkomen" wilt genereren, zijn wij er voor u...! Wij begeleiden u vanaf het eerste moment totdat u het beste resultaat krijgt! Wij ontwikkelen investeringsprojecten met particulieren en bedrijven, van acquisitie tot lease management en property management. Wij doen gespecialiseerde projecten, bouw, verbouwing, kredietbemiddeling, energiecertificering, verzekeringen... alles wat je nodig hebt, met het minste gedoe! In één bedrijf vindt u alle oplossingen!! Wij werken met eerlijke professionals die garant staan voor KWALITEIT! Wie bij ons komt, krijgt persoonlijke en permanente ondersteuning in alle fasen van het bedrijf! Wij werken elke dag voor u!
Mediaanprijs
€ 668.750
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans