District Setúbal: 1.304 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Mijn naam is Helena CRISTINA en ik ben een onafhankelijke vastgoedadviseur van iad Portugal. Mijn belangrijkste werkgebied is Charneca De Caparica E Sobreda, een gebied dat ik heel goed ken en waar ik me perfect op mijn gemak voel. Wilt u een woning kopen of huren en heeft u nog steeds niet gevonden wat u zoekt? Op deze pagina vindt u mijn vastgoedportefeuille. Ik ga graag met je op bezoek. Als je hier niet kunt vinden wat je wilt, ben ik volledig beschikbaar om je te helpen in deze zeer belangrijke fase van je leven. Als u van plan bent uw huis te verkopen, kan ik u ook helpen door u een geschatte waarde te geven en uw woning gratis op meer dan 200 vastgoedportalen wereldwijd bekend te maken. iad is een digitaal makelaarskantoor. Er zijn geen winkels, waardoor ik u kan ontmoeten en u de beste service kan bieden, waar u ook bent, op basis van professionaliteit en transparantie. Als onafhankelijk vastgoedadviseur heb ik de autonomie om mijn planningen te beheren en met u te onderhandelen over mijn commissie, zodat u in alle fasen van het proces een persoonlijke opvolging en een kwaliteitsservice tegen de beste prijs krijgt. Neem contact met me op!
Mediaanprijs
€ 305.000
Te koop aangeboden
45
Gesproken talen
Portugees
De enorme wereldwijde kennis die ik in de afgelopen 30 jaar heb opgedaan en mijn plaats van constantlearning, en het helpen bereiken van doelen, maken me de juiste persoon om uw vastgoedbedrijf te voeden. Naast mijn ervaring in Marketing, Sales en Business Direction, ligt mijn focus op de klant en het overtreffen van hun verwachtingen. Om de verwachtingen van klanten te overtreffen, heb ik geïnvesteerd in specifieke trainings-, markt- en financiële oplossingen, in een poging om te communiceren en de beste vastgoedoplossingen aan mijn klanten te presenteren. Op deze manier behandel ik elke klant met een gepersonaliseerd monitoringsysteem, gebaseerd op het voldoen aan de behoeften en wensen van elke gesprekspartner, het overtreffen van hun verwachtingen en het garanderen van hun loyaliteit en toekomstige aanbeveling. Tegenwoordig maakt mijn DNA deel uit van de dagelijkse toepassing van waarden zoals Rigor, Professionaliteit en Competentie ten dienste van elke gesprekspartner met wie ik kom. Het maakt niet uit of u een klant, leverancier of zakenpartner bent, ik weet waar u op kunt rekenen voor het gegarandeerde succes van uw transactie en overtreft altijd uw verwachtingen. Door het project van het 5G Team in de RE/MAX Golden Line Group te omarmen, is het de stolling van een structuur gericht op doelstellingen en altijd dienen met kwaliteit en uitmuntendheid!
Mediaanprijs
€ 300.000
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
MF Associados is een team van professionals uit de vastgoedmarkt die is ontstaan uit de ervaring van haar leiders, Fernando Martins en Rogério Forte, met commercials aanwezig in de regio's Lissabon en Porto. Een team van professionals gewijd en gericht op het verstrekken van onze klanten met een service van uitmuntendheid, met agenten gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, monitoring van kopers (nationale en internationale markt), en alle diensten in de vastgoedsector, met behulp van de juiste middelen van promotie, online, gedrukt en direct, zorgen voor de klant de beste deal, uitgevoerd in totale veiligheid en zonder outs! Een team dat aan je denkt!
Mediaanprijs
€ 527.500
Te koop aangeboden
48
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Professionaliteit, ernst, toewijding, hebben altijd deel uitgemaakt van mijn professionele carrière als commercieel en bancair manager. Nu als Century21 Real Estate Consultant ben ik nog steeds beschikbaar om u te helpen uw project te voltooien, dat ook van mij is. Mijn klanten zijn mijn referentie en die het beste over mij kunnen praten. Neem contact met mij op. Bezoek mijn pagina. Bedankt voor de voorkeur. https://www.mysitec21.com/c21pt/ilisses-santos/en/
Mediaanprijs
€ 286.500
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Mijn naam is Ana Tavares en ik heb een diploma in Business Management. Gedurende mijn professionele carrière werkte ik in communicatie en public relations, ik was een professionele trainer en universiteitsprofessor. Het leven zit vol verrassingen en een paar jaar geleden ontdekte ik vastgoedadvies, een activiteit die mijn smaak voor huizen, mijn passie voor het helpen van mensen en de voldoening van altijd goed zakendoen combineert. Wie niet? Reken op mij om uw huis te verkopen en uw nieuwe huis te ontdekken. Het zal een genot zijn om dit pad samen te bewandelen! Tot gauw.
Mediaanprijs
€ 484.500
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
In staat zijn om mensen te helpen elke dag om dromen waar te maken en het ideale huis te vinden is voor mij een van de grote voordelen van deze activiteit. Eerlijke en professionele monitoring in alle fasen van het proces, van onderzoek en selectie, tot virtuele of face-to-face bezoeken, tot onderhandelingen, bedrijfssluiting, verbouwingsproject of veranderingen, u rekenen op mijn inzet en toewijding. Voor elke onroerend goed transactie met mij praten, zou ik graag helpen!
Mediaanprijs
€ 615.000
Te koop aangeboden
13
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
We zijn op zoek naar realiteiten!
Mediaanprijs
€ 420.000
Te koop aangeboden
30
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
In ons team is slechts één doel van belang: de totale tevredenheid van meer dan 3000 klanten sinds 2002. Experts in de internationale markt en Golden Visa Especialists in international market en golden 葡萄留 签际 Visa Onze VISIE: 'Een toonaangevende referentie zijn in de Premium vastgoedsector in Lissabon, een uitstekende service bieden, waarde creëren in elk bedrijf en klanten voor het leven behouden.' Onze MISSIE: 'Bevredig elke klant door de beste oplossing te presenteren die past bij hun behoeften, de beste tools te gebruiken en de BESTE SERVICE in de ECHTE MARKT te bieden.'
Mediaanprijs
€ 777.000
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Het team @Home met enkele jaren ervaring in de vastgoedmarkt. Het is een team gespecialiseerd in het monitoren van alle klanten die willen verkopen, kopen of huren. Ons team bestaat uit verschillende elementen die op hun beurt de verschillende stappen ondersteunen die verschijnen bij de aan- of verkoop van een woning. Daarnaast heb je ook een opvolging op de financiële, procedurele en marketingafdelingen. We bieden alle nodige hulp en faciliteren zo het hele proces om praktischer, eenvoudiger en veiliger te zijn. Met hard werken, vertrouwen en inzet, reken op ons.
Mediaanprijs
€ 428.000
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
TOP 5 Remax Nederland Ik ben een consultant met meer dan 5 jaar ervaring in de markt, met veel transacties op de nationale markt met nationale klanten en andere nationaliteiten. Ik volg de gepersonaliseerde klant en presenteer de beste hypothesen die beschikbaar zijn in de markt voor een eerlijke aankoop. Reken maar op me! Ik sta volledig tot uw beschikking.
Mediaanprijs
€ 659.875
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Noors - Bokmål