Barcelona: 163 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
High-end boutique vastgoed met wortels in Scandinavië.
Mediaanprijs
€ 825.000
Te koop aangeboden
55
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans, Nederlands, Pools, Russisch, Zweeds
Ocean Real Estate, het disruptieve vastgoed Ocean Real Estate is ontstaan uit de vereniging van verschillende vastgoedprofessionals die, gezien de tekortkomingen van de sector, besloten om een nieuw concept te creëren waarbij de centrale as mensen zijn, waar vertrouwen prevaleert over het bedrijf en waar transparantie de belangrijkste waarde van dit bureau is. Toen we begonnen, wilden we onze waarden definiëren en ze volgen in al onze acties, we hebben ze aan u laten zien:
Mediaanprijs
€ 209.000
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans, Italiaans
Wij zijn een team van hooggekwalificeerde professionals met ruime ervaring in de vastgoedsector. Wij houden toezicht op alle fasen van het aankoopproces door onze klanten de nodige ondersteuning en advies te bieden.
Mediaanprijs
€ 175.000
Te koop aangeboden
23
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels
HABITATPUNT | Vastgoed in Barcelona sinds 1995 Een gepersonaliseerd beheer voor elke woning. PUNTO HABITAT onroerend goed in Barcelona met meer dan 28 jaar ervaring. Welke diensten bieden wij aan? Verkoop, verhuur en administratie van appartementen in Barcelona. VERKOOP: GRATIS API-beoordeling in 24 uur / Leiders in productpositionering in vastgoedportalen / Met u tot het einde van de operatie. HUUR: sinds 1995 zijn we betrokken geweest bij meer dan 5000 appartementenverhuuractiviteiten in Barcelona / Trust de leider. VERHUURBEHEER: meer dan 200 appartementen beheerd in Barcelona. Incident management/Supply changes/INCASOL. Uw erfgoed, in de beste handen. Experts in alle wijken van Barcelona: aanwezigheid in alle buurten: ga naar onze website en bekijk het
Mediaanprijs
€ 258.000
Te koop aangeboden
44
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels
Welkom! Wij hopen u te helpen bij de aan- of verkoop van uw huis in Barcelona. En als u een appartement heeft en u denkt na over de huuroptie, garandeert 40 jaar ervaring in vastgoedbeheer ons: uitgebreide administratie zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken: certificaten voor de schatkist, automatische verhogingen, huurcontracten, vastgoedadvies en alles wat een verhuur met garanties zal garanderen ... En voor eigenaren die willen verkopen, uitgebreid en gepersonaliseerd verkoopbeheer; Wij begeleiden u tijdens het verkoopproces en zorgen voor alle casuïstiek van de verkoop: we beheren erfenissen, we helpen u om het appartement te koop te vinden of om te legen en te schilderen ... Geloof ons, u zult er geen spijt van krijgen!
Mediaanprijs
€ 26.000
Te koop aangeboden
34
Gesproken talen
Catalaans, Engels, Spaans
De Melo Real Estate and Business is geboren met een duidelijke roeping om de bewoners van de wijk Les Corts van dienst te zijn door hen het beste advies te geven en voor hen de beste opportuniteiten in de vastgoedsector te detecteren. Een familiebedrijf dat een groot aantal eigendommen in Barcelona en omgeving beheert.
Mediaanprijs
€ 15.990
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Portugees
Bcn Advisors, opgericht in 2005, is een makelaarskantoor gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor de meest veeleisende eisen van de prestigieuze vastgoedsector. Met een geweldig team van professionals en consultants is ons doel om een uitstekend product, een hoge kwaliteit van service en onberispelijk professioneel advies te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in "Boutique Real Estate Services" en bieden ook "Buyers Agent" en "Golden Visa Residency" service, in de stad Barcelona en omgeving.
Mediaanprijs
€ 950.000
Te koop aangeboden
181
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans