District Setúbal: 2.314 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ik ben Della, onafhankelijk makelaar, vertegenwoordiger van IADPortugal tot uw dienst in het gebied van Sesimbra, Azeitão, Setúbal. Ik begeleid u in uw aankoopproject van begin tot eind, van het zoeken naar het onroerend goed tot de handtekening, of het nu gaat om het adviseren van een advocaat, een kredietbemiddelaar of een andere kwestie, zodat u uw aankoop in de best mogelijke omstandigheden kunt doen. Ik spreek Frans, Engels en Portugees.
Mediaanprijs
€ 200.000
Te koop aangeboden
39
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
De smaak voor het creëren van nieuwe ruimtes en apparatuur, leidde me naar lusophone University en de Design cursus, waar ik de mogelijkheid had om vaardigheden te ontwikkelen, zowel in termen van creativiteit en communicatie. Ik begon mijn professionele leven in een van de grootste kledinghandelsgroepen ter wereld, wat me de kans gaf om talloze mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen. De negenjarige ervaring als Store Manager heeft mij een grote groei opgeleverd op professioneel en persoonlijk niveau, waar ik vaardigheden ontwikkelde zoals Leadership, Communication, Organization, Management, onder vele anderen. Na negen jaar omarmde ik het project van CENTURY 21 Contact Directo, een van de makelaars met de meeste jaren op de markt in Setúbal, waardoor ik een nieuwe realiteit kon kennen, vooral op het gebied van interpersoonlijke relaties. Meer dan een bedrijf is de persoonlijke voldoening van het deel uitmaken van zo'n belangrijk moment in iemands leven.
Mediaanprijs
€ 193.000
Te koop aangeboden
59
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Ik begeleid mijn klanten tijdens het hele vastgoedtransactieproces, hetzij bij de verkoop van uw woning of bij de zoektocht naar uw woning.
Mediaanprijs
€ 712.500
Te koop aangeboden
13
Gesproken talen
Portugees, Spaans, Frans
Wij helpen onze klanten om de best mogelijke ervaring te hebben met hun vastgoedtransacties, werkend in een multinationaal team en met vloeiend Engels, Portugees en Spaans. We hebben vele jaren ervaring in de vastgoedmarkt in Portugal, en we houden van wat we doen!
Mediaanprijs
€ 1.390.000
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Portugees, Engels
Een professional toegewijd en toegewijd aan het bereiken van de doelen die ik voorstel. Sinds 2016 werkzaam op de Vastgoedmarkt weet ik dat mijn ervaring en professionaliteit een meerwaarde zijn tot uw dienst. Ik geloof dat elke woning zijn identiteit en uniciteit heeft en het is in zijn uniciteit dat de sleutel ligt tot de verkoop, de factor die ervoor zorgt dat uw huis zich onderscheidt van alle andere, wat het uniek maakt! Bovendien probeer ik altijd een kwaliteitsvolle service aan mijn klanten te leveren en een vriendschapsrelatie te creëren die in de tijd duurt. Het is met deze manier van leven dat ik elke kans en vertrouwensstemming onder ogen zie van elke klant met wie ik werk. Door met mij samen te werken realiseer je de inzet en toewijding die ik aan elke klant geef, zonder uitzondering! UW HUIS IN GOEDE HANDEN
Mediaanprijs
€ 380.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Portugees, Engels
Met veel enthousiasme stel ik mij voor als ervaren en ervaren vastgoedadviseur met een grondige kennis van alle dynamieken van vastgoedbemiddeling en een enorme lokale kennis van het hele gebied van het district Lissabon. Omdat ik gevestigd ben in Ericeira specialiseerde ik me in de internationale markt en in de luxemarkt. Echter, een Een van mijn passies vanaf het begin is beleggen en alles wat met beleggen te maken heeft constructie en decoratie. Hierdoor kon ik mijn algemene kennis verbreden door het gemakkelijker te maken om Dus alle klanten die ervoor hebben gekozen om met mij samen te werken, zodra ik in staat ben om Volg het proces vanaf de beginfase van de verkoop/aankoop tot het einde van de uitvoering van de project. Mijn passie voor prestigieus vastgoed en mijn niet-aflatende inzet voor uitmuntendheid, hebben mijn carrière en mijn benadering van klantenservice veeleisender. In de loop der jaren heb ik een opmerkelijke staat van dienst opgebouwd als vertegenwoordiger van kopers en verkopers van echt exclusieve eigendommen. mijn ervaring stelde me in staat om de specifieke behoeften en de verwachtingen die de luxemarkt bepalen. "Omdat ik mij aan jou gecommitteerd heb!" Diensten: -Vastgoed bemiddeling -Marktonderzoek -Architectuur -Techniek -Energie certificering -Gezien -Over -Marketing -3D projecten
Mediaanprijs
€ 270.000
Te koop aangeboden
23
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Met training in Sociale Communicatie, plezier in contact met de publiek zit in mijn DNA. Ik heb ruime ervaring in vastgoed, waarin ik activiteit sinds 2004. De afgelopen 15 jaar werkte hij bij RE/MAX en rekende hij al op meer dan 1000 transacties. Waarde toevoegen aan de vastgoedactiviteiten van mijn klanten, voldoen aan hun behoeften en verwachtingen is mijn belangrijkste doel. Ik maak deel uit van de gekozen CLUB GOLD, PLATINUM, 100%, EXECUTIVE, PRESIDENT en STAR, zijn enkele van de ontvangen erkenningen. Mijn professionele succes is het resultaat van de volledige tevredenheid van mijn klanten. Als je resultaat wilt, praat dan met me!
Mediaanprijs
€ 290.000
Te koop aangeboden
21
Gesproken talen
Portugees
Mijn naam is Luís Silva en ik ben zelfstandig vastgoedadviseur bij iad Portugal. Mijn belangrijkste werkgebied is Palmela, een gebied dat ik heel goed ken en waarin ik me prima op mijn gemak voel. Wilt u een woning kopen of huren en heeft u nog steeds niet gevonden wat u zoekt? Op deze pagina vindt u mijn vastgoedportefeuille. Ik ga graag met u mee op bezoek. Als je hier niet vindt wat je zoekt, ben ik volledig beschikbaar om je te helpen in deze zeer belangrijke fase van je leven. Als u van plan bent om uw huis te verkopen, kan ik u ook helpen door u een schatting van de waarde te geven en uw woning gratis te adverteren op meer dan 200 vastgoedportalen over de hele wereld. IAD is een makelaarskantoor in onroerend goed dat geen fysieke winkels heeft, waardoor ik u kan ontmoeten en u de beste service kan bieden, waar u ook bent, op basis van professionaliteit en transparantie. Als onafhankelijk vastgoedadviseur heb ik de autonomie om mijn planningen te beheren en met u over mijn commissie te onderhandelen, waardoor u een persoonlijke follow-up in alle stadia van het proces en een kwaliteitsservice tegen de beste prijs wordt gegarandeerd. Neem contact met mij op!
Mediaanprijs
€ 190.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Portugees
Bent u op zoek naar een professionele vastgoedadviseur in alle interacties met klanten, collega's en andere vastgoedprofessionals? Ik heb gedegen kennis van lokale en wereldwijde vastgoedmarkten, inclusief prijstrends, vraag en aanbod. Ik stel de behoeften en belangen van de klant voorop en probeer altijd oplossingen te bieden die voldoen aan hun verwachtingen en doelen. Ik doe mee!
Mediaanprijs
€ 455.000
Te koop aangeboden
29
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans