Palmela: 302 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Hallo Ik ben Sofia Colaço, ik ben een makelaar, ik hou echt van mijn werk. Ik beschouw elke klant als een vriend. Als u een woning in Portugal wilt kopen of verkopen, ben ik beschikbaar om u te helpen uw droom te realiseren en u te helpen bij de behandeling van alle bureaucratische onderdelen. Kom en zie Portugal, laat u betoveren door de mensen en gastronomie.
Mediaanprijs
€ 221.000
Te koop aangeboden
23
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Afgestudeerd in Administratie / Marketing, heeft een speciale smaak voor het commerciële gebied. Met meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied en in projectmanagement werk ik gericht, consistent en transparant. Ik ben een persoon met initiatief, zelfvertrouwen, nauwkeurigheid, omdat ik patronen kan zien waar anderen alleen complexiteit kunnen zien. Diplomatiek in de manier van communiceren en werken, handelen volgens vooraf gedefinieerde parameters en dingen snel laten gebeuren.
Mediaanprijs
€ 210.500
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Portugees
Mijn naam is Nuno Mendonça en ik ben een onafhankelijke vastgoedadviseur voor iad Portugal. Mijn belangrijkste werkgebied is Sesimbra (Castelo), een gebied dat ik heel goed ken en waar ik me perfect op mijn gemak voel. Wilt u een woning kopen of huren en heeft u nog steeds niet gevonden wat u zoekt? Op deze pagina vindt u mijn vastgoedportefeuille. Ik ga graag met u mee op bezoek. Als je hier niet kunt vinden wat je zoekt, ben ik volledig beschikbaar om je te helpen in deze zeer belangrijke fase van je leven. Als u van plan bent uw huis te verkopen, kan ik u ook helpen door u een schatting van de waarde te geven en uw woning gratis te adverteren op meer dan 200 vastgoedportalen over de hele wereld. IAD is een makelaarskantoor in onroerend goed dat geen fysieke winkels heeft, waardoor ik u kan ontmoeten en u de beste service kan bieden, waar u ook bent, op basis van professionaliteit en transparantie. Als onafhankelijk vastgoedadviseur heb ik de autonomie om mijn agenda's te beheren en met u te onderhandelen over mijn commissie, waardoor ik u een persoonlijke opvolging in alle stadia van het proces en een kwaliteitsservice tegen de beste prijs garandeer. Neem contact met mij op!
Mediaanprijs
€ 430.000
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Portugees
Sinds het begin van zijn professionele carrière in onroerend goed, ongeveer 19 jaar geleden, werd Bruno Martins een expert op het gebied van Groot-Lissabon en een meermaals bekroonde agent die opvalt door alle klanten met uitzonderlijk respect, loyaliteit en professionaliteit te behandelen. Bruno is van mening dat iedereen het verdient om een vastgoedadviseur te hebben waarop ze kunnen rekenen en, nog belangrijker, die ze kunnen vertrouwen. Uw klanten en collega's waarderen en waarderen uw werkethiek, gedegen kennis en ontspannen levensstijl. Tussen een verkoop en aankoop, vind je ontsnapping in professionele autoraces, de adrenaline stroomt in je bloed. Doe mee aan een race om altijd te winnen, als het gaat om onroerend goed, doe het niet voor minder, probeert altijd de verwachtingen van zijn klanten te overwinnen.
Mediaanprijs
€ 475.000
Te koop aangeboden
27
Gesproken talen
Portugees
Hoe kan ik helpen? Ik heb een passie voor wat ik doe, ik ben een onroerend goed consultant sinds 2004. Want voor mij zijn de belangrijkste mensen, en op dit gebied van het bedrijfsleven, de menselijke component is essentieel. Elke klant is een vriend en het kopen of verkopen van een huis is een levensproject. Mijn doel is om een dienst van uitmuntendheid te bieden, zodat mijn klanten voor altijd. Meer dan een bedrijf, het is de persoonlijke voldoening van deel uitmaken van zo'n belangrijk moment in iemands leven.
Mediaanprijs
€ 380.000
Te koop aangeboden
13
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Ik begon mijn werk in onroerend goed in 1994, na vervolgens een carrière in verzekeringen en werk op sociaal gebied te hebben ontwikkeld. Op dit moment associeer ik de twee ervaringen, het technisch/theoretische deel met het weten hoe je oplossingen kunt vinden die passen bij de behoeften van mensen. Ik hou van wat ik doe en daarom is het voor mij een groot plezier om als vastgoedadviseur te werken. Sinds 2021 ben ik een onafhankelijke consultant IAD Portugal, een Frans bedrijf dat zes jaar geleden in Portugal arriveerde. Kan ik je ergens me helpen?
Mediaanprijs
€ 345.500
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Portugees, Engels
Ik ben hier om u te helpen de woning van uw dromen te vinden.
Mediaanprijs
€ 157.500
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Een makelaar moet de juiste persoonlijkheid en instelling hebben. Je moet ook volhardend, bekwaam en vooral gepassioneerd zijn in wat je doet. Het is alles wat mij definieert, ik ben er vast van overtuigd dat dit onmiskenbare waarden zijn en dat ze het verschil maken in het succes van een vastgoedadviseur. Ik heb ruime ervaring in management en als verkoper. Mijn succes hangt af van uw tevredenheid. Neem vrijblijvend contact met mij op! Remax Collectie Adviseur Pedro Inácio Telefoon : +351 963 703 741 Gouden Club Agent
Mediaanprijs
€ 885.000
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Portugees
Opleiding: Initiatie seminar Verkooptraining Klantcursus koper RE/MAX-succes RE/MAX-collectie Procedureel beheer en documentatie Erkenningen: Club 100% Golden Club, Nieuw Star Award Presidentsprijs Executive Award
Mediaanprijs
€ 245.500
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans