Seixal: 698 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ik ben afgestudeerd in Real Estate Activity Management, met meer dan 30 jaar professionele ervaring, waarvan 19 in bemiddeling op nationaal en internationaal niveau, in toonaangevende multinationale zanden. Ik was een van de 5 beste nationale bemiddelaars voor 10 jaar en was altijd in de Top 20 van een team van meer dan 3000 medewerkers, iets wat ik bereikt door voortdurend houden van de focus op de beste klantenservice. Tegenwoordig sta ik in de Top 10 van KW Select en heb ik als belangrijkste focus en doelstelling, als Real Estate Consultant, om de service te bieden die je het beste van dienst is, te communiceren met de regelmaat die je wilt en je altijd op de hoogte te houden bij elke stap van het proces van verkoop van je woning. Ik zoek de kans om uw referentie te verdienen!
Mediaanprijs
€ 422.500
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Vind de juiste locatie, adviseer de juiste verkoop- of aankoopprijs, leid het hele proces van het kiezen en kopen van een woning of het voorbereiden van uw woning voor verkoop of verhuur en leid vervolgens het proces tot aan de akte.
Mediaanprijs
€ 1.146.600
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Engels, Frans, Portugees, Russisch
Ik ben van plan om de vastgoedtransactie op een ethische en transparante manier te promoten. Ik stel mijn ervaring beschikbaar om rust en veiligheid te bieden aan mijn klanten bij de aankoop / verkoop van hun eigendom.
Mediaanprijs
€ 372.500
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Portugees
Ik zal aanwezig zijn tijdens het hele proces van het kopen van uw woning in Portugal.
Mediaanprijs
€ 1.090.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Mediaanprijs
€ 1.430.000
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Portugees, Engels, Roemeens, Russisch